Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    válasz Cobra. #5081 üzenetére

    Mivel nem tudod 200W fölé vinni a fogasztást, még tuninggal sem, így elég. Egyébként ha az ár az elsődleges, akkor a Gigabyte 420w a nyerő jelenleg, utána az FSP350-60APN, majd a Chieftec CTG-400.
    Nem az ár az elsődleges, inkább a biztonság. Az hogy rájöttem, olyan tápom van, ami magával ránthat (vagy biztosan magával ránt, nem tudom) mindent, amihez kötve van, az sokkal nyugtalanítóbb. Ha megtörténne a baj akkor a házon kívül mindenből újat kellene venni, és a HDD-ken nekem fontos dolgok is vannak, amiknek a kinyerésére is költeni kéne. Borzalom belegondolni.
    De az árra térve, találtam egy Seasonic 520W Platinum SS-P520 tápot. Igaz, ez a korábban írtak szerint nekem fölöslegesen nagy teljesítményű, de az ára 50 000 forint. Az már nekem tényleg mellbe vágóan sok. Mondjuk ezt az osztályozást se értem pontosan. Mit jelent a 80 Plus? Mi a különbség a Platinum, Gold, Silver, Bronze között? Ha nem plusz biztonság, hanem olyan funkciók, amit az ember nem használ ki, akkor nyilván nincs értelme például Platinum minősítésű tápot venni.

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák