- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Quentin Ruby #2926 üzenetére
Az a baj, ha szükségem lenne akkora alapteljesítményre, akkor lenne..de fx-et nem vennék, mert fölösleges pénzkidobás, amennyi tuningtartalék abban a prociban van, lehet jövő ilyenkor már egy 20k-s prociban lesz alapból..
Mondom értelmezési problémáid vannak, nem hasonlítottam az 5000+t-t se sandihoz, se fx-hez..-ha nem nagy kérés, akkor legyél oly szíves, idézd már, hogy hol tettem ilyet, mert én nem találom...- jah igen, valszeg nekem nem menne a választás igazad van...
''Lehet hogy a 2800mhz-re felhúzott procid jól megy,na de ennek semmi köze nincs egy fx57-hez ami ott kezdődik ahol a másik tuning szintje kifárad...''.. Mondta valaki, hogy van sandi procim amit használok? Mert én nem...megint csak értelmezési problémák...
Ha időm engedi, és kedvem is lesz, esetleg elnézek arra a ph- talira, helyesírásról nem kell beszélnünk, pótold ami általános iskolában kimaradt...számtech témákról diskurálhatunk, bár arról is csak olyannal szeretek beszélni, aki ért valamicskét a dolgokhoz... megállhatunk egy szóra vagy másra is..legfeljebb meglepődszTovábbi esetleges gondoddal-bajoddal pls priviben keress meg, ne offoljuk szét a topicot ha nem muszáj...
Aktív témák
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- 27% számlával! MSI PRO Z690-A DDR4 Alaplap
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest