Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Quentin Ruby #2926 üzenetére
Az a baj, ha szükségem lenne akkora alapteljesítményre, akkor lenne..de fx-et nem vennék, mert fölösleges pénzkidobás, amennyi tuningtartalék abban a prociban van, lehet jövő ilyenkor már egy 20k-s prociban lesz alapból..
Mondom értelmezési problémáid vannak, nem hasonlítottam az 5000+t-t se sandihoz, se fx-hez..-ha nem nagy kérés, akkor legyél oly szíves, idézd már, hogy hol tettem ilyet, mert én nem találom...- jah igen, valszeg nekem nem menne a választás igazad van...
''Lehet hogy a 2800mhz-re felhúzott procid jól megy,na de ennek semmi köze nincs egy fx57-hez ami ott kezdődik ahol a másik tuning szintje kifárad...''.. Mondta valaki, hogy van sandi procim amit használok? Mert én nem...megint csak értelmezési problémák...
Ha időm engedi, és kedvem is lesz, esetleg elnézek arra a ph- talira, helyesírásról nem kell beszélnünk, pótold ami általános iskolában kimaradt...számtech témákról diskurálhatunk, bár arról is csak olyannal szeretek beszélni, aki ért valamicskét a dolgokhoz... megállhatunk egy szóra vagy másra is..legfeljebb meglepődszTovábbi esetleges gondoddal-bajoddal pls priviben keress meg, ne offoljuk szét a topicot ha nem muszáj...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged