- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Léghűtés topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nana, a szülőknek ebben semmi nyomása nincs; mondhatni szabad erkölcsűen lettem nevelve. Bennem alakultak ki a saját magam és mások irányában támasztott elvárások. Abban igazad van, hogy nem megy valami jól és az elveim miatt jelentősen több lányt pattintottam le mint amennyivel volt dolgom, de hát mit ér az ember elvek és saját maga felé támasztott elvárások nélkül... F@szkalap vagyok? Igen. De így tudok pozitívan és életvidáman élni. Ha valakinek nem tetszik, elküldhet engem; nem fogok megsértődni.
De ennek semmi köze a topikhoz. Lényeg, hogy szerintem rossz irányba haladnak a trendek, sajnos igen is jelen van a tipik z-gen viselkedés, ez sajnos rám is igaz és a fenti példa alapján másra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Brave
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged