Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Pahl's mencoder buildjehez valaki nem tud mukodo GUI-t? AutoMEN jo lenne de nem hajlando egyuttmukodni Pahl-lal...
-
vtechun
veterán
sziasztok, linuxon mencoderrel van lehetőség hardveresen gyorsítani a kódolást? NVidia videokartyaval?
-
vtechun
veterán
mencoderrel több titlet zsinorban hogy lehet elkodolni? ill. probaltam ugy is , hogy mplayerrel dumpstreameltem egy vobba majd azt kodolni, de valahogy nem akarta egesz dvd-t egy fileba nyomni, pedig igy adtam meg neki dvd://1-15
-
neduddki
nagyúr
HI!
Akadna egy kerdesem, es sajan idovel rosszu alko ezert bongeszes hejejt itteszem fel:
tehat van ket sorom, az lenen akerdes hova tolom, be lanczos kapcsolot resiz-hoz???
-vf pp=lb,scale=512:384 -oac copy -aid 0 -ovc lavc -lavcopts vcodec=mpeg4:vbitrate=1400:vmax_b_frames=1:mbd=2:v4mv:autoaspect:dia=2rell:mv0:vpass=1
urbo=1 -ffourcc DIVX
-vf pp=lb,scale=512:384 -oac mp3lame -lameopts cbr:br=112 -aid 0 -ovc lavc -lavcopts vcodec=mpeg4:vbitrate=1400:vmax_b_frames=1:mbd=2:v4mv:autoaspect:dia=2rell:mv0:vpass=2 -ffourcc DIVX
koszi
udv
neduddki
mod: konvertlas kikapcsolasa: - (((
ill. erdems eszt kiprobalni tv-bol felvettnel marmit a parameterk a kerdes???
hqdn3d=4:3:6
es mejjik deinterlace javallot, asztali lejaccoknal is?
[Szerkesztve] -
doc
nagyúr
nehéz lesz segíteni ha nem mondod meg pontosan milyen parancssorral csinálod...
amúgy a májusi Linuxvilágban van egy 5 oldalas cikkem a mencoderről
én kb. így állnék neki:
mencoder -oac lavc -ovc lavc -lavcopts vcodec=mpeg4:acodec=mp3:abitrate=128:vbitrate=1000:mbd=2rell:vpass=1 film.mpg -o film.avi
ha nem akarod asztali DivX-lejatszoban nezegetni, akkor mehet a lavcopts-os parametersorba meg egy qpel:v4mv is
mencoder scriptgenerator (szerintem neked ez pont jo lesz...):
[link] -
vtechun
veterán
mencoder film.mpeg -ovc xvid -xvidencopts bitrate=1000:pass=1 -oac mp3lame -lameopts br=128:cbr -o film.avi -of avi
mencoder film.mpeg -ovc xvid -xvidencopts bitrate=1000:pass=2 -oac mp3lame -lameopts br=128:cbr -o film.avi -of avi
na pl. ez csinál mpegbol avit szerintem 2 menetben stb. -
Sziasztok! Ezzel a prorammal kapcsolatba kérnék segítséget. Hogy lehet (Most Windows alatt) egy dvd-ből egy divX -es avit csinálni mp3 128 kbs hanggal? 2cd -set. De minden infó érdekel ,hogy lehet egy cd-set. Sajnos még leírást se találtam de ha lenne az is jó lenne! Köszi remélem tudtok nekem segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest