Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Hello!
Rögtön bocsánat kéréssel kezdem, hogy beleszólok, a vitátokba, ami bizony jó szolgálatot tesz mások okulására, de megjegyezném, hogy nekem eddig lehet, hogy szerencsém volt, de idáig minden egyszerre vásárolt memoria modul, azonos sorszámú chippekel ment dualban. Főképpen amd platformra hivatkozok, és ugyan volt olyan memória aminek utánna kellett állítani, mert nem ment 2,5V-on, csak 2,6V-on, de ott már hibátlanul.
Ebből én is arra következtetek, hogy az egyszerre megvásárolt modulok, azonos chippekkel, 100%-ot nagyon megközelítően mennek dualban, amennyiben a modulok rendeltetés szerűen működnek.
Én nem dolgozom se pici, se hatalmas nagykerben, csak egy mezei vásárló vagyok, de furcsa, hogy az én gépeimmel soha nincsenek olyan problémák, amik itt rendszeresen előfordulnak. Szídják a kiskerest, meg a nagykerest, hogy sz@rt adtak el neki, mert így meg úgy nem megy amit vett, holott egyszerűen csak a helytelen használat, vagy rossz beállítás okozza a hibát, sok esetben a nem müködő dual chanelt. -
Rover623
félisten
Sajátgyártás: aranyos...
Tesco-gazdaságos Sulinet egyenkonfigok futószalagon...
Egyszer állítana csak be hozzátok az ügyfél memót venni, aztán mikor a ''be is tennék a gépbe?'' kérdésére gyanútlanul igent mondanátok, kiszaladna a parkolóba, majd a sebtiben behozott vászontatyóból elétek borítana egy kisebb PC bontónyi, egymással köszönőviszonyban sem lévő alkatrészt, hogy ''ehun van e a masina...!''...
Az üzletpolitikánk sikerét pedig a rengeteg visszatérő és minimális számú egyszeri vásárló, valamint az extrém alacsony számú garanciális probléma jelzi...
Ja, meg pl. az hogy az összes kolléga hétköznapi alkatrészekből összerakott otthoni konfigja tizedannyi problémát produkál összesen egy évben, mint egy itteni átlag fórumozó gépe egyedül...
Pedig előírás, hogy az alkatrészeknek 2-3 hónapnál tovább nem szabad maradniuk egy konfigban, mert különben már beszerzési áron sem értékesíthetők, tehát elég sűrűn van próbára téve a különböző gyártók alkatrészeinek egymás mellett élő képessége...
P.S.:
Az utolsó mondatod viszont nagy bunkóság volt...
A te szempontodból én vagyok a vevő, tehát ahogy nálam az utcáról bekóválygó emberkének van igaza, mert belőle élek, neked is hasonlóképpen kellene gondolkodnod, mivel te is mehetnél utcát seperni, ha nem vásárolnának nálatok a kiskerek...
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Drága barétom...
Abba fejezem a veled való parttalan vitát...az irányomba megnyilvánuló ellenségességed már az első hozzá(m)szólásodból sütött...ez megelégedettséggel tölt el...
Ha valóban az említett nagykerben dolgozol, csak annyit mondok: az lehet hogy ti naponta százasával adjátok el a memókat...mi viszont tízesével szereljük be új és régebbi konfigokba...nem minősítem a nálatok felgyülemlő ''tapasztalat'' hatalmas mértékét...
Nagykerek: LOL...tisztelet a kivételnek...
A kedves termékmenedzsereket, kereskedőket időnként meg kell győzni, hogy az általuk képviselt gyártónak igenis van olyan terméke amit az ügyfél vagy én keresek...
Az árlistákban helyesírási és nyilvánvaló szakmai hibák hemzsegnek...
A telefonon hosszasan kitárgyalt termékről az átvételkor kiderül, hogy mégsem az, mint amiről beszéltünk...
A szállítási és szervízelési határidőket szinte soha nem tartják, a késedelemért meg a kisker pofáját veri be a felháborodott ügyfél...
Fenntartom a véleményem: RAM-ot tavaly óta párosával érdemes venni...hálistennek a vevők nem hozzád, hanem hozzám jönnek be, tehát úgy is az lesz amit én akarok... -
Rover623
félisten
1. Én nem 5 párból vontam le a következtetéseimet...meg nem is 50...
2. RAM-ról beszélünk, nagybetűvel! Lehetőleg megbízható helyről...a CHS azért ebbe belefér...
3. EGYSZERRE! Nem egy-két hét vagy hónap eltéréssel. Valószínűleg egy tálcából lesznek...de a dual-kit-ek is bejátszanak, általában nem drágábbak mintha két szóló darabot veszel...
4. Figyelmen kívül hagytad, hogy Intel környezetről beszélünk...nem AMD-ről! Nagyságrenddel kevesebb a memóprobléma Intellel...
5. Ahogy a kérdezőt elnézem: a következő lapja is Intel lesz...lásd 4.-es pont...
Megismétlem: ha megfontoltan akar cselekedni, nem akarja a pénzt kidobni az ablakon, nem akar magának kellemetlenséget, akkor nem 1db 512-est vesz, hanem 2db egyforma 256-ost...persze még jobb lenne 2db 512-es, de ezt Ő ill. a pénztárcája dönti el...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest