Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz Vyndree #53239 üzenetére
Van rá másik browser, de még az ie-nél is szarabb volt számomra, szóval ez van, másfél évig használtam WP8-at és 8.1-et szóval tudom mi elől menekültem.
A legnagyobb gond itt tényleg azzal van, hogy kb évente pár alkalommal lenne elővéve a gép, nem akarok vele megtanulni profin fotózni, auto módban akarok 1-2 pillanatot megörökíteni és ennyi. Nem akarom cserélgetni, megveszem, használom, ennyi. Jelenleg használt fronton sem látok legalább 1 év garanciával olyan gépet obival 50k körül, amit meg is vennék, ráadásul, ha újonnan veszem számlával, akkor simán elszámolom.
-
diegho
nagyúr
válasz Vyndree #53236 üzenetére
Windows Phone nem jó, az ie nem importálja a chrome előzményeket és nem nyitja meg az nba.com-ot, ami kb a legfontosabb oldal számomra és még nba gametime app sincs rá. 735-ről váltottam Oneplus One-ra, szóval a WP kösz nem. Black friday alatt majdnem vettem egy G4-et, de lebeszéltem magam róla, hogy az csak nálam lenne mindig, párom meg ha olyan van nem tud itthon fotózni. Szerintem rábeszélem a Nikon 1 S2-re és az elég lesz nekünk életünk végéig.
fefe9 köszi a véleményt, nem volt hosszú. Bluechip-ben volt Black Friday előtt 55-ért Nikon 1 S2 kit + kártya + táska, le kellett volna csapni rá, de jobb helyeken most is csak 65, a jövő heti last minute akciókat még lehet megvárom és akkor meg is veszem, hacsak nem kerül fel apróra valamilyen garanciális best buy.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Én most levelezek a digitcam-el, hogy mondjanak már egy használható kompaktot 50k körül, kettőt is mondtak: Nikon S7000 és Sony WX350B. A Nikonnak utánanéztem és valóban kompakt létére egész szép képeket lő, elképzelhető, hogy egy ilyent veszek, ha párom megvétózza még a Nikon 1 S2-t is. (komolyan nem értem... vettem neki mosogatógépet és wellness hétvégét, azokért nem nyihogott, hogy minek )
-
diegho
nagyúr
válasz Vesztor87 #53217 üzenetére
A kis kompakt nem tud raw-ba menteni, azért nincs benne.
Nálam is ez a kompakt 50k körül, vagy komolyabb 100k körül a dilemma forrása, én 100k-ért vennék valamilyen MILC-et újonnan, párom meg nem akar kiadni érte annyit, inkább venne 50k-ért egy L840-et, használtat szintén nem akar. Nem tudom hogyan lesz ebből bármi is, ha minden kötél szakad, akkor a Nikon 1 S2-re rá tudom beszélni, hogy az annyival jobb, mint a Bridge-ek, hogy megéri, de ez sem biztos. Nem értem mondjuk a problémáját, simán megvehetnénk az A5000-et 100k-ért, de szerinte felesleges nekünk olyan fényképező, ami ennyibe kerül, mondjuk lehet van valami abban, amit mond, az az évi 50 kép nem valami sok.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz norby91 #53134 üzenetére
Már elfogyott, közben ránéztem, tegnap este még volt. Azért bizonytalankodtam, mert külföldi tesztoldalakon láttam tesztképeket és videókat is vele és hát a videó része botrányosan fos volt szerintem, gyakorlatilag a telefonommal jobbat csinálok. Viszont elkezdtem ránézni a használt gépekre, ott azért van 1-2 igazán jónak tűnő vétel, tehát jön a köv kérdés. Használtan első körben 30k körül mit nézegessek?
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Ez a Sony WX350B milyen szinten van a kompakt mezőnyben? Jelenleg egy Oneplus One telefonnal fotózgatok, de nem bánnám, ha lenne itthon valami, ami lényegesen szebb képeket csinál benti lámpafényben. Esetleg van valami kifejezetten jó vétel, amivel főleg bent jó képeket lehet csinálni és 50k körül megúszható?
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Abszolút kezdő vagyok fotózásban, egy Olympus kis kompaktom van otthon, a típusát meg nem mondom, de jó lenne egy kicsit komolyabb gép néha a gyerekeket fotózni, videózni. Mekkora összegtől lehet már olyan gépet venni, ami egy csúcstelefonnál szebb képeket lő?
-
diegho
nagyúr
Tegnap megjött a D750, nagyon kis pici, de meglepően jó képeket csinál ennyi pénzért, az optikai zoom pedig brutális egy ilyen kis vacaktól.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz #04230330 #42046 üzenetére
edigital-ban rendeltem a gépet 19920 kuponnal, 4190 volt a kingston class10 8gb kártya és ingyenes a szállítás, egereket is rendeltem laptophoz, meg asztalihoz is, szóval 200ft-on nem problémáztam inkább, amúgy 3500-ért kaptam volna class10-et, de csak jövő hétre, így meg egy helyről vannak.
-
diegho
nagyúr
Úgy döntöttem megrendelem a Olympus D750-et, class4-es kártya elég lesz ebbe?
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
A belépő kategóriában (20-ig) vannak vállalható fényképezők? Nagy ritkán használnám, eddig telefonnal fotóztam, de jó lenne valami, ami olyan képeket csinál, amit monitoron is érdemes nézni, netán kinyomtatni.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Kompakt gép vásárlás előtt állok, 60 és 80 környékén nézegetek, mert kettő fog kelleni
60 körül:
- Pana LZ20
80 körül pedig:
- Fuji HS25az eddigi kiszemeltek, van esetleg ezeknél jobb ajánlat hasonló árban? +-10 ezret lehet számolni mindkettőnél, bár nem tudom a Fuji tud-e többet a Panasonic-nál, lehet inkább 2db LZ20 lenne az ideális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest