Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1978
tag
Sziasztok. Most már eljutottam valamennyire a vásárlás időpontjához,de még mindig nem tudok dönteni.Kinéztem 3 gépet egy p310-et és egy s6300-at vagy egy S9300-at.
Nem voltak még a kezeim között,nem volt időm elmenni tesztelgetni ezért csak a ti tapasztalataitokra tudnék alapozni.
Kérlek benneteket,hogy aki tud róluk tapasztalatok vagy van összehasonlítási alapja,az ossza meg velem.
A felhasználási feltételeim,hogy családi fotókat és videókat élethűen adja vissza.
Előre is köszönöm
Üdv: Laci[ Szerkesztve ]
-
laci1978
tag
Valaki még erre tud kommentet? Tapasztalat,volt-e már valakinek a kezébe fuji?stb-stb?
-
laci1978
tag
válasz Zozzer888 #39736 üzenetére
Itt azért olcsóbb.
Én is szeretem az s2950-et de a feleségemnek nagy,türelmetlen,és nem ért hozzá még annyira sem.Jaaa és mint álltalába bedurcáznak ha valalmi nem sikerül ugye és akkor már amúgy sem Egyszerűbb egy másikat venni
Képeket én is szeretnék látni és ha tudsz valahová,vagy privátban kérnék ha nem gond egy videót is zoom-mal stb.
Hálás köszönet.Laci -
laci1978
tag
Azért infókat másoktól is várok.
-
laci1978
tag
Sziasztok.Mint abszolút hozzá nem értőként kérnék segítséget családi (főleg mozgó kis gyermek ) fotózásához,videózásához mint elég sokan előttem.
Visszaolvasva látom nagyon dicséritek sx220-at azzal még ki is békülnék,viszont most,hogy nézelődöm rábukkantam erre (Fuji FinePix HS25EXR)
Jelenleg egy s2950-em van,de ez valami "horror" -lassú,a feleségem (nem egy műszaki zseni) 10-böl 5 képet biztosan homályos exponál,pillanatképet nem nagyon lehet vele csinálni mert mire élesíti a képet addigra a pillanatnak oda ,a videót ha nem kint a szabadba verőfényes napsütésbe csinálod akkor a telóm szebbet csinál stb-stb.
Nos többek között ezért szeretnék váltani,és tudom ne várjak csodát ennyi pénzért bla-bla-bla tisztában vagyok vele,de a kerethez képest (50-60)szeretném a legjobbat megvásárolni.(nem úgy mint az s2950-et)
Ha esetleg van olyan ember akinek a kezébe már járt e két gép és eltudná egy nem szakértőnek magyarázni,hogy miért jobb az egyik a másiknál azt nagyon meg köszönném.Üdv: Laci
-
laci1978
tag
válasz realmadrid92 #29075 üzenetére
Finepix S2950HD ről mi a véleményetek?Sokan dicsérik,de sokan nem.Nem tudom eldönteni.
Canon sx 130-al összehasonlítva?[ Szerkesztve ]
-
laci1978
tag
Sziasztok.
Sürgős segítségre kérnélek titeket.A lányom bármikor megszülethet és nincs fényképezőgépem.
Szeretnék vásárolni kb. 40ezr értékbe,ami jó képeket csinál,és amivel alkalmanként tudok nem mondom,hogy kiváló,de valamennyire jó minőségű videót is csinálni.
Segítsetek légyszi mert nagyon szorít az idő.Holnap muszáj vennem valamilyent mert 21.re volt kiírva a feleségem és apás szülés lesz.Meg akarom örökíteni ahogy össze esek a .......... szoval mindentől
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest