Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS notebook topic
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Dell asztali gépek
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopi.dll
tag
Hi!
Úgy látom sokan favorizálják az s5600-at. Én is most próbálok keresgélni gépet. Ha a pénz ''annyira'' nem számít akkor szerintetek megéri inkább az s9500-at választani?
köszi
Még 1: Tudtok olyan üzletet ahol vannak hozzá értő eladók és szívesen válaszolnak egy kezdő hülye kérdéseire?
üdc
[Szerkesztve] -
kopi.dll
tag
Sziasztok!
3 év után eljutottam oda, hogy kinyomtassak 1-2 képet a DSC P8-al készített képek közül. Bár ne tettem volna. Szín semmi, fakó stb. Majd kinyomtattam egy a haverom által készített képet (DSC R1), és eldöntöttem, hogy megtanulok fényképezni! Itt jönnétek Ti akik segítenétek abban, hogy megvegyem azt a gépet ami sokáig örömömre szolgálna.
kb.100.000 Huf.-ig
Várom segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest