- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz forras2 #51880 üzenetére
Nem ismerem a Nikonod, nem igazán találtam róla semmit. A Galaxy S4 nem egy mai darab és már nem számít csúcs készüléknek, viszont esti fényviszonyoknál ilyen képeket készít. Nem tudom elképzelni, hogy a fényképeződ este ennél lényegesen jobb képeket készítene, ha mégis így van akkor bocsánat.
-
Vyndree
őstag
válasz forras2 #51769 üzenetére
Azt írja a gyártó, hogy van benne magyar nyelv és a használati útmutatóban találtak is ezt erősítik meg:
-
válasz forras2 #51749 üzenetére
A konkrét új cuccokat nem annyira ismerem, arról itt a fórumtársak tudnak nyilatkozni. Mint mondtam, az általad igényelt dolgokhoz jó lenne egy manuális mód, az ennek nincs, ha jól nézem - meg azt tudni is kell használni (Marha jól kinéző képeket amúgy semmilyen automata gép nem csinál éjjel.)
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz forras2 #51747 üzenetére
Arra jó a beépített is, szódával. Annyi a lényeg, hogy hátsó redőnyös szinkronon ellősz egy olyan képet (úgy beállítva) hogy lásszon a környezet is, és a vaku az az előtérbe rakott-lógatott halat szépen megvillantja. Vaku majdnem mindben van.
Hol kéne érdeklődnöd? Mármint, fotózás alapokról, ezer leírás van Meg van a kezdő fotós topic itt a PH-n.
Ezekre az éjjeli képekre azért nem annyira jó a kiskompakt, mert azzal kb. le tudod vakuzni a halat, és oké, látszani fog a képen, de jól kinézni, azt nem nagyon Erre bridge gép, vagy MILC kell. A bridge-ekből nem kell 86x zoomos távcső, 10 körül elég, de a full manuális mód, az viszont kell.
Meg egy állvány.
Nekem pl. van egy Hama állványom, elég borzalmas, de a gépet megtartja, és 10 ropi alatt kapható.Mutogatni való hater díszpinty
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gépek tartozékokkal, objektívekkel
- Manfrotto Befree travel tripod (Garis, Foxpost az árban)
- Bontatlan & Garanciális -- Canon EOS R50 + RF-S 18-45mm + RF-S 55-210mm
- Canon EOS 200D, 3870 expo,18-55mm III kit obival, 64GB memóriakártyával, 2 táskával
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + Lowepro táska ( Canon )
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest