-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
Hát én a Nikon S30-at próbálgattam, de elég szánalmas volt. Azért írtam, hogy használhatót keresek még ha az drágább is. Ez a Nikon elég "nagy darab" méretileg és a képe lehet, hogy napfényben elfogadható, de azon kívül használhatatlan szerintem. A Fuji is volt a kezembe és azzal meg az a bajom, hogy a zárja (akksi/kártya tartó) kinyitható véletlenül is szerintem, az meg elég durva hiba.
Már az is megfordult a fejemben, hogy eladom a bridge gépemet és inkább veszek ilyen strapa gépet drágábban, mert ez legalább minden körülmények között használható /vízben,hóban,fagyban stb./. Ha tényleg képminőség kell akkor vagy MILC vagy DSLR-t veszek, de most fontosabb lett a minden körülmény közötti "gond nélküli" használhatóság. Egyébként elegem van a kompaktok/bridge-k "sz@r" képeiből. Ezt egy jó! strapa gép is hozza már. Vagy ha van is különbség az nem egetverő, de az ideg amit okoznak a lemaradt élményekről az annál inkább számít. /Télen se vittem el a gépemet szánkózni, mert féltettem, pedig lett volna mit megörökíteni/ Most ezek kavarognak bennem, de még semmi sem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged