- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Odyssey OLED G9: QD-OLED csúcsmonitor a tesztpadon
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
Hát én a Nikon S30-at próbálgattam, de elég szánalmas volt. Azért írtam, hogy használhatót keresek még ha az drágább is. Ez a Nikon elég "nagy darab" méretileg és a képe lehet, hogy napfényben elfogadható, de azon kívül használhatatlan szerintem. A Fuji is volt a kezembe és azzal meg az a bajom, hogy a zárja (akksi/kártya tartó) kinyitható véletlenül is szerintem, az meg elég durva hiba.
Már az is megfordult a fejemben, hogy eladom a bridge gépemet és inkább veszek ilyen strapa gépet drágábban, mert ez legalább minden körülmények között használható /vízben,hóban,fagyban stb./. Ha tényleg képminőség kell akkor vagy MILC vagy DSLR-t veszek, de most fontosabb lett a minden körülmény közötti "gond nélküli" használhatóság. Egyébként elegem van a kompaktok/bridge-k "sz@r" képeiből. Ezt egy jó! strapa gép is hozza már. Vagy ha van is különbség az nem egetverő, de az ideg amit okoznak a lemaradt élményekről az annál inkább számít. /Télen se vittem el a gépemet szánkózni, mert féltettem, pedig lett volna mit megörökíteni/ Most ezek kavarognak bennem, de még semmi sem biztos.