Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• benvolio

őstag

válasz cigam #35620 üzenetére

Hát én a Nikon S30-at próbálgattam, de elég szánalmas volt. Azért írtam, hogy használhatót keresek még ha az drágább is. Ez a Nikon elég "nagy darab" méretileg és a képe lehet, hogy napfényben elfogadható, de azon kívül használhatatlan szerintem. A Fuji is volt a kezembe és azzal meg az a bajom, hogy a zárja (akksi/kártya tartó) kinyitható véletlenül is szerintem, az meg elég durva hiba.
    Már az is megfordult a fejemben, hogy eladom a bridge gépemet és inkább veszek ilyen strapa gépet drágábban, mert ez legalább minden körülmények között használható /vízben,hóban,fagyban stb./. Ha tényleg képminőség kell akkor vagy MILC vagy DSLR-t veszek, de most fontosabb lett a minden körülmény közötti "gond nélküli" használhatóság. Egyébként elegem van a kompaktok/bridge-k "sz@r" képeiből. Ezt egy jó! strapa gép is hozza már. Vagy ha van is különbség az nem egetverő, de az ideg amit okoznak a lemaradt élményekről az annál inkább számít. /Télen se vittem el a gépemet szánkózni, mert féltettem, pedig lett volna mit megörökíteni/ Most ezek kavarognak bennem, de még semmi sem biztos. :)

Új hozzászólás Aktív témák