Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Múltkor már érdeklődtem, az asszonynak, és a gyereknek kellene egy kompakt gép. Semmi manuális mód, full automata kellene. Van egy Fuji A350, de több probléma felmerült vele, nem talál fókuszt már lámpafényben sem, csak egy fókuszpontja van, ezenkívül véleményem szerint kékes árnyalatú az összes kép. Szóval most néztem, kaptam az edigitaltól egy kupont, ha ma éjfélig rendelek, 5% kedvezményt kapok. Olcsóbb gépek között nézelődtem, ezeket találtam:
Akkuk, SD kártya van itthon. Olyhoz adnak MicroSD adaptert, és saját akkus. Ez a saját akku nem tudom előny, vagy hátrány kompaktnál.
SZóval melyiket ajánlanátok? Esetleg egy harmadikat?
Új hozzászólás Aktív témák
- FOTÓS beárazás
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest