- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Milyen egeret válasszak?
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Mondtam bakker, hogy nem első kézből származó info. Elhiheted, hogy én is meglepődtem, amikor ezt olvastam (Most már megmondom: Gamer magazin). Asus párti vagyok, jelenleg is Asus lapom van. Csak azért írtam le, mert frissen olvastam, és kb hasonló reakcióra vártam mint a tiéd, ezzel is megnyugodva, hogy az Asus nagyon patent lap. :) Én is szívesen teszteltem volna magam, csak hát nincs mit... :(
-
erdoke
titán
Persze a Rubycon is el tud durranni, kétségtelen azonban, hogy az egyik legnagyobb név a kondenzátor-piacon. Abitnak muszáj volt vmi nagy névre váltania az ominózus kondibotrány után, még akkor is, ha kicsit drága.
Egyébként a keresett cikkben döntetlenre jött ki a P4P800 Deluxe és az IS7-G. A magasabb FSB-t az Asus bírta, a memória az Abitban volt gyorsabb (no persze, mert a tesztelt Corsair modulok ellvitték az F1-et is a Game Acceleratorban).
Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest