Hirdetés
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Szerintem a jövőbeli gépedhez kéne egy jó minőségű 400W-os. Hisz én is pont úgy gondolkodom, mint te, én is majd olyan irányba szeretnék haladni, és most én is le akarom cserélni az amúgy jól működő DTK 300W-osom.
Én mondjuk 10K alatt szerettem volna vásárolni, de a 400W-osok inkább12-15 körül vannak. Ami ennél drágább, és 400W-os, szerintem már nem feltétlenül szükséges. Abba már ledek vannak, meg minden csinnadratta...!
Én mondjuk kibékülnék egy 380W-os CoolerMasterrel is, az még 10K alatt van, ha 2.0-ás verzió (erre figyelj), de nangyon kapni. -
DrSoul
őstag
A M*gic*mpban a 400W-os Chieftec 10990Ft bruttó, 12cm-es venti, 24pines (lecsatolható a 4), és elvileg 2.0-ás, mert a 12V is két ágon megy már. És láttam is, tehát a kezemben volt. Én is ezen gondolkoztam, csak itt mondják, hogy CM
ami még drágább, már ezért is fáj a szívem, ráadásul CM-t most ahogy hallom nem nagyon találni.
-
DrSoul
őstag
Jó, lehet, hogy megint rákérdezek, csak furcsa volt. Ilyenkor szokták mondani, hogy ''csak 430W-os van'', vagy hasonlók, de én ilyen mondatra emlékszem: ''CM? Húúú, egy pillanat... megnézem.... nagykerben sincs, úgy látom...../Mikor lesz?/ ...Fogalmam sincs....''
Vmi ilyesmi volt.
De újra rákérdezek. Bár ez felülmúlja a keretem. Úgy emlékszem, a CM honlapján szintén 2 fajta van ebből is, egy 1.3-as verzió, megy egy 2.0-ás -
DrSoul
őstag
Mondjuk nem igen találok Pesten CM tápot. Azon a kevés árlistán, amin volt, közlik, hogy jelenleg egyáltalán nincs, és nem is tudják, lesz-e...
-
DrSoul
őstag
Sajna sehol nem találni CoolerM tápot (380W).
LEhet, hogy Chieftec lesz belőle, van itt a M*gic*mpnál 11K-ért egy 400W-os. Nem tudom, van-e rajta PFC, da ahogy itt hallom, nem is fontos.
Ma meg is néztem: 24 tűs (lecsatolható), 12cm-es venti, volt súlya, és Chieftec volt ráírva
gondolom jó lesz. -
DrSoul
őstag
válasz
KőkorSzaki #1401 üzenetére
NEm igazán, ihsz ez 1.3verzió, 8cm-es ventivel (ha jó a link), ráadásul azt mondtad, debreceni.
-
DrSoul
őstag
-
DrSoul
őstag
Már csak az a gond, hogy az IPONnál 3 év garanciát ír a CM-re, csak pár száz forinttal drágább, és szvsz u.arról a tápról van szó. De majd meg nézegetem őket. Elméletileg a boritó fémlemezben is igen nagy különbségek vannak (az újabb lukacsos, ha jól emlékszem).
Sajna a d.studio 1 év garit ír. -
DrSoul
őstag
válasz
KőkorSzaki #1376 üzenetére
Ok, bár nem kaptam.
-
DrSoul
őstag
Itt Bővebben: link 2db Extrem CoolerMAster táp van a 380W-osból. Az egyik 2.1-es verziójú, a másik meg 1.3.
Mi a különbség? Melyiket vegyem (ill. melyiket találom. Most látom, van az iP*N-ban, de melyik... -
DrSoul
őstag
Akkor +1x sziasztok.
Kevesebbet szeretnék költeni, mint 10K Ft, tehát inkább 8K körül legyen.
Radeon 9800Pro, XP1700+, de talán Barton lesz (ha találok), 512MB Ram, 2HDD, Cd és DVD író.
Néztem ezt az IMBP-t, azt mondják, nem rossz. De jó? Eddig nekem DTK volt, semmi gond nem volt, most is az megy a fenti konfiggal (300W), és bírja. De azért vennék egy 400W-osat, hogy ha kicsit bővítek, majd talán valamikor átállok újabb konfigra, akkor is jó legyen.
Itt kolléga javasolta vmi UltraPowert (fasyrt), de bevallom én nem ismerem. Azt hiszem 360W-osat mondott nettó 7600-ért. Hát mondjuk az se olcsó... Akkor már van 400W Chieftec is annyiért, nem?
Ami még fontos, hogy halk legyen, tehát egy 12cm-es venti jobb lenne, gondolom. -
DrSoul
őstag
Bocs, ha kicsit türelmetlen vagyok, kissé sürgős, tehát up
-
DrSoul
őstag
Up
-
DrSoul
őstag
válasz
csabika999 #1268 üzenetére
Nem te jártál jól, a törvény eleve ezt követeli.
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Bocs, hogy nem nézem végig a topicot, bár régebben olvasgattam.
Most DTK tápom van, 300W. A7n8x lap, 1700+ Athlon XP kissé tuningolva, 2 HDD (egy régebbi és egy 120GB-os).
Most fogok VGA-t cserélni, meg majd Bartont vennék a laphoz. Másra nincs pénzem. A VGA ha minden igaz 9800Pro lesz.
Egy 400W-os táp kéne, hogy esetleg később is jó legyen. MAx 10K van rá, de inkább kevesebb, komolyan. Úgy látom, ami szóba jöhet, az Coolink, Casetek, esetleg Chieftec, de az kicsit töb, mint 10K.
Fontos, hogy csendes legyen, 12Cm-es ventivel gondoltam, ha van szabályozó, az csak jó.
Mit javasoltok? A Magi*ompnak van ilyesmi, hogy 400W iMBP Gold Dragon (vagy hasonló. talán Black Dragon). Az mi? Sirtec? Tehát Chieftec? Mert az 7900Ft.
Hol lehet Coolinket venni? Milyen szabványokat vegyek figyelembe? 24 pin már követelmény? (ha majd lapot cserélek, gondolom). Meg mostmár nem a 2.0 szabvány van, hanem 2.1, vagy vmi ilyesmi?
Aktív témák
Hirdetés
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest