Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Igen belemegy. Régen volt az AT szabvány ebben az időben a 220V ot kihozták, előre (az a kapcsoló volt ami most a ''power gomb'') Aztán jött az ATX és a ház elején lévő kapcsoló már nem közvetlenül a tápot kapcsolta, hanem az alaplapon keresztül. Nem is rendes kapcsolókat hanem úgynevezzet érintő kapcsolókat használnak ma mivel amikor bekapcsolod a géped csak egy impulzust adsz a lapnak ami kapcsolja a tápot. Viszont amikor Te azt hiszed hogy a géped kikapcsolt állapotban van akkor tévedsz. A gép ilyenkor úgynevezett Stand-by állípotban van és ilyenkor is zabálja az áramot. Legjobb ha gépezés után lekapcsolod hátul így meghosszabíthatod a tápod élettartamát. Nálam úgy van, hogy van a gépnek egy külön kapcsolós elosztója ebbe megy a gép,monitor,szivattyú ha befejeztem a gépezést ezt lenyomom.
MOD: Olyannal volt már dolgom ismerősömnek épíettem bele gépet, bár az lehet nem JR volt. A nyitható ajtó az nagy találmány rajt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest