Aktív témák
-
Harti
senior tag
Leginkább a hang miatt cserélnék, ez a mániám, és úgy érzem a Chieftec kezd hangos lenni, bár egyáltalán nem vészes!
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy bő 3 év vagy lehet, hogy már van 4 is, lecserélem a 400W-os Chieftec-emet! A Corsair VX450 a kiszemelt, ha jól láttam a tesztek és a hsz-ek alapján tökéletes választás! Már csak a ti megerősítésetekre van szükségem!
Konfigom az adataimnál!
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg van egy Chieftec 400W-os tápom, tökéletesen szolgál már legalább 3 éve!
Mostanában eléggé a rögeszmémmé vált a hangtalan PC, az egyetlen hangkeltő a gépben már csak a tápom, aminek a hangja egyáltalán nem zavaró, de én ezt még lejjebb szeretném vinni!
A kérdésem az lenne, hogy cseréljem le az egész tápot vagy elég ha kicserélem, kicseréltetem a ventilátort a tápban?
-
Harti
senior tag
válasz Szten Márs #3402 üzenetére
Tényleg a tesztet én is olvastam még régen csak kiment a fejemből!
Köszi!
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha minél nagyobb teljesítményű tápot veszek egy adott konfighoz akkor annál kevésbe fog melegedni?
Délelőtt kicsit tuningoltam a rendszert, szinte semmit de a tápom érezhetően hangosabban dolgozik azóta!
Változások: CPU FSB 200->215 1.3V alap asszem 1.2V vagy kevesebb
RAM 667Mhz ->720 2.0V alap 1.8V -
Harti
senior tag
Felhívtam a Budapesti Mistral-t a Zalman 360B-vel kapcsolatban, azt mondta a központ hogy van nekik a boltban!
Kérdeztem hogy esetleg a fehérvári boltban van e belőle, erre a válasz az volt hogy már csak a pesti az egyetlen működő boltjuk...
Ha megszűnik az utolsó bolt is 2 éven belül amig a gari tart akkor b@szhatom? -
Harti
senior tag
válasz Szten Márs #2002 üzenetére
Pedig a zajszint miatt ez lett volna a best nekem, de láttam Stol videóját az 500W-os tesóról és igy nem kell ez a NorthQ...
Összegezném akkor amiket eddig tudok:
A Zalman ZM360B-APS nagyona jánlott teljesítményben és zajszintben is!
Ugyanúgy az FSP Blue Storm 2, az viszont kicsit hangosabb!
Még mindig a Zalman felé hajlok a Mistrálnál de csak kifejezetten a zajszint miatt...
Az az 5db különbség hallható nagyon?
mod: Hallottam egy olyat hogy a Zalmikban nem is biztos hogy az FSP-s belső van, valaki tud erről infót?
[Szerkesztve] -
Harti
senior tag
[link]
Épp most akadtam rá erre!
NorthQ tápok milyenek?
A zajszintje hú!
Itt a Vízsön-nél még ezen kívül van 2 ilyen táp max 1k árkülönbséggel!
[Szerkesztve] -
Harti
senior tag
válasz Szten Márs #1960 üzenetére
A stand by mód egy tápnál mit takar?
otthagyom a gépet a desktopon? -
-
Harti
senior tag
válasz venember83 #1912 üzenetére
Köszi neked is!
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Van egy kb. 3 éves 400W-os Chieftech tápom aminek a hangja kezd zavarni!
A mai nap kitakarítottam, letisztítottam a ventilapocskákat remélve hogy hátha halkabb lesz, de semmi változás nem történt!
Végigolvastam az összes PH-s táptesztet és abszolút a Zalman ZM360B-APS tűnik a best buynak számomra!
Nézegettem a hsz-eket de igazán kimerítő user tesztet nem találtam!
A hangtalanság számomra a fő szempont, van aki mást ajánlana ebben a kategóriában?
A konfigomhoz ugye bőven elég lesz?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest