- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Robb202
tag
De teljesen mindegy neki, mert mindkét opcióval hol a 4-es hol a 8-as pin van csatalkoztatva hol elindul hol nem, ezt nem értem. Mi a fene lehet
-
Robb202
tag
Vettem egy Corsair 550W-os tápecskéget.
A Táppal van a gond nemtom. Mikor a számítógépet bekapcsolom (teljesen új konfiguráció) akkor felpörög 3 másodperc erejéig, majd kikapcsol majd megint be majd megint ki. És így tovább. De az alaplap üdvözlő képernyője nem ugrik be. Ritkán azért elindul és az üdvözlő képernyő is megjön. Ez mitől van?
Az alaplapra csak power sw kábel van rádugva a többi nincs bedugva, lehúztam mindent róla amit csak lehetett, és mégis furán viselkedik. Lehet nem kap elég feszültséget a táp?
Úgy érzem mintha a rendszer nem várná meg míg az alaplap bemelegedne. Asus P5E alaplapom van. -
Robb202
tag
Sziasztok!
Core i7 rendszerhez keresek tápegységet. Egy megbízható komoly tápegység kellene. Én a Zalman ZM850-HP-vel szemeztem. Ez jónak mondható? Azt hallottam a Zalman a legjonn, ez igaz?
Lesz még benne egy videókártya ati 4870x2 és 5 vinyó.
Elég lesz ez a tápegység hozzá, a VGA-hoz van tápcsati rajta?Kérlek segítsetek, esetleg ha ez nem jó egy másik tápot tudnátok mondani?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest