- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz MaSzKa #18022 üzenetére
Jó táp!
Ilyen 460-as táppal raktam most össze gépet. Egy AMD 5600+ X2 + HD4850 kombót hajt teljesen megbízhatóan és halkan.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
SimonYana
addikt
Szerintem ez azért durva a mai világban.Mert ha tudod,hogy elkurtad akkor megpróbálod,ha megy akkor megy ha nem akkor ennyi,de mikor esetleg tudod,hogy nem és Keményen harcolnod kell az igazadért és a jogaidért!!!
Itt mindenkinek van joga csak a vásárlónak nincs! Tisztelet a kivétel!
Tudom nem mindenki teheti meg,de én ezért is hagyom ki a kiskereskedőt,ha módom ban áll,csak ezzel szopik az is aki tisztességes.
No térjünk a tápokra mert orrunkra koppintanak!A véleményem mindenképpen az ,hogy az első lépés egy megbízható táp!Itt nem az ára a lényeg!Ebben az esetben tényleg híglehet a leve az olcsó húsnak! Utána meg ...® SimonYana ®
-
diegho
nagyúr
azt nagyából ki lehet deríteni mi sütött meg mit (táp, vagy valami más alkatrészhiba miatt), csak ha táp miatti égés van akkor nem, hogy az a táp, vagy a hálózat hibája volt.
magyarul: adott egy lap. kidurrantak a kondik és fat-ek is durrantak a tápellátó részen akkor az nem garis, mivel az táp hiba 99%-ban, de ha mondjuk egy kondi elpösszent a pci-e/agp port környékén akkor azt minden probléma nélkül garoztatom.
[ Szerkesztve ]
-
Szten Márs
nagyúr
"ha extra halk kellene akkor Corsair VX450W"
Extra halknak extra halk, de ha nem kell single rail táp, akkor én sokkal inkább favorizálnám az ATX szabvány ajánlásának megfelelő ágkiosztással rendelkező tápokat, ezért írtam inkább a Zalmant. Na meg ugye FSP belső."ennél már csak a Seasonic a halkabb a ventisek közül"
Az a Corsair belülről Seasonic. Nem hiszem, hogy halkabb nála a Seasonic címkés Seasonicsyn7h37ic:
Q6600 tuninghoz viszont elkél a single rail, szóval Corsair HX520. (És nem VX550 )[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Tuningolod is az aláírásodban szereplő dolgokat?
Kb. egy szinten lehet a fogyasztásunk.... elég lehet a 450W is szerinted?
Mondjuk a procimat cserélném E8200 v. E6750-re...
Lehet mégis Venembernek lesz igaza...
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
silverwol
csendes tag
Ha jol emlekszem az modularis (nem biztos) es sokat olvasva ugy tunik, h 450W szinte minden normalis (1 vid. kartyas) konfig-ra eleg a kozeljovoben. Legalabbis en azert nem vettem nagyobbat. Amugy a tapot tenyleg ajanlani tudom, meg designra is rendben van . (Egyebkent 100 000 ora a mtbf, ha jol emlekszem )
-
Kriza
őstag
15 éve egy táp 10-szer ennyibe is kerülhetett (volt a 3,5floppy is 30k valamikor...) és a jelenlegi teljesítények töredékét kellett csak produkálnia...
Most meg a marketing az úr, legyen olcsó, a minőség csak másodlagos, csak lehessen ráaggatni egy csomó hangzatos featurét meg legyen csilli-villi. A legtöbb embernek ez kell, ezért mennek pl. igénytelen szar műsorok a TV-ben... (vége kicsit off ) Itt is egy jó példa, hogy a körítéssel mennyit tudnak dobni egy rossz néven is: Codegen bársonyban
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Achill3uS
nagyúr
(h2o hűtés) - nem vízhűtéses a corsair
de én a kettő közül a te konfigodba biztosan a VX450-et venném fölösleges oda a Bluestorm, hangos és nem is egy ágas..szvsz amperben gyengébb.."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest