Hirdetés
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Szerintem ez azért durva a mai világban.Mert ha tudod,hogy elkurtad akkor megpróbálod,ha megy akkor megy ha nem akkor ennyi,de mikor esetleg tudod,hogy nem és Keményen harcolnod kell az igazadért és a jogaidért!!!
Itt mindenkinek van joga csak a vásárlónak nincs! Tisztelet a kivétel!
Tudom nem mindenki teheti meg,de én ezért is hagyom ki a kiskereskedőt,ha módom ban áll,csak ezzel szopik az is aki tisztességes.
No térjünk a tápokra mert orrunkra koppintanak!A véleményem mindenképpen az ,hogy az első lépés egy megbízható táp!Itt nem az ára a lényeg!Ebben az esetben tényleg híglehet a leve az olcsó húsnak! Utána meg ... -
diegho
nagyúr
azt nagyából ki lehet deríteni mi sütött meg mit (táp, vagy valami más alkatrészhiba miatt), csak ha táp miatti égés van akkor nem, hogy az a táp, vagy a hálózat hibája volt.
magyarul: adott egy lap. kidurrantak a kondik és fat-ek is durrantak a tápellátó részen akkor az nem garis, mivel az táp hiba 99%-ban, de ha mondjuk egy kondi elpösszent a pci-e/agp port környékén akkor azt minden probléma nélkül garoztatom.
-
Szten Márs
nagyúr
"ha extra halk kellene akkor Corsair VX450W"
Extra halknak extra halk, de ha nem kell single rail táp, akkor én sokkal inkább favorizálnám az ATX szabvány ajánlásának megfelelő ágkiosztással rendelkező tápokat, ezért írtam inkább a Zalmant. Na meg ugye FSP belső."ennél már csak a Seasonic a halkabb a ventisek közül"
Az a Corsair belülről Seasonic. Nem hiszem, hogy halkabb nála a Seasonic címkés Seasonicsyn7h37ic:
Q6600 tuninghoz viszont elkél a single rail, szóval Corsair HX520. (És nem VX550)
-
silverwol
csendes tag
Ha jol emlekszem az modularis (nem biztos) es sokat olvasva ugy tunik, h 450W szinte minden normalis (1 vid. kartyas) konfig-ra eleg a kozeljovoben. Legalabbis en azert nem vettem nagyobbat. Amugy a tapot tenyleg ajanlani tudom, meg designra is rendben van
. (Egyebkent 100 000 ora a mtbf, ha jol emlekszem
)
-
Kriza
őstag
15 éve egy táp 10-szer ennyibe is kerülhetett (volt a 3,5floppy is 30k valamikor...) és a jelenlegi teljesítények töredékét kellett csak produkálnia...
Most meg a marketing az úr, legyen olcsó, a minőség csak másodlagos, csak lehessen ráaggatni egy csomó hangzatos featurét meg legyen csilli-villi. A legtöbb embernek ez kell, ezért mennek pl. igénytelen szar műsorok a TV-ben...
(vége kicsit off
) Itt is egy jó példa, hogy a körítéssel mennyit tudnak dobni egy rossz néven is: Codegen bársonyban
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Temu
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Rendszergazda topic
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest