- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz joshua7 #44738 üzenetére
Erre nincs mit adni azért mondjuk el 1001-szer, hogy az ilyen mérés nem mérés. Terhelve, hitelesített mérőeszközzel lehet mérni.
Az meg mi, hogy nincs VGA a gépedben? Akkor mi nyomja ki a képet?Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Dyno
veterán
válasz joshua7 #30941 üzenetére
Hát Te tudod, de abban is biztos lehetsz hogy a 2év garis Enermax tovább bírja.
A másik emg az az 5év Limited Waranty (limitált jótállás....)
Nagyon odáig vagytok az évekkel, de teljesen érdemtelenül, apróbetűs részt is elkell olvasni és én ezt meg Stol-tól tanultam!Én meg azon gondolkozom hogy eladoma VX450-t.... Enermax kell nekem.....
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz joshua7 #30601 üzenetére
TX650 is osztott ágas, csaka Corsair ír rá egy ágat, VX450-nel is ez a helyzet, Seasonic a SS400ET, S12-430-t, az AC pedig a 550 Fusion tápját sem egy ágasnak írja, pedig ugyan az a bél van mindegyikben, szóval tök mindegy, komolyabb Quad tuninghoz pedig bőven elég y HX620 is, meg ha nem tévedek annak is egy ágról, folyik a 12V ág, csak osztva van biztonsági okokból, de lead az rajta többet is, peak terhelésen, akár több ideig is, oké van olcsóbban írtam is itt van mindegyik amiket kérdeztél, de keresni bárki tud.
(#30602) Tigermaster:Válaszom neked is oké, amúgy a HX moduláris, TX pedig nem, de keresőt nem ártana ha használnád, nagyon gyakori kérdés ez, heti egyszer valaki mindig megkérdezi.
Szerk:Látom már Venember, adott választ.
(#30605) grozam:Mennyit szánnál rá?Én így esőre azt mondom hogy Corsair HX520.De egy VX450 is elviszi.
(#30599) Atley:Keres vissza iitt a topikba már szakértő emberek alá támasztották, hogy a HKC még jóhiszeműen sem nevezhető tápnak.HD3870-t e8500-el elviszi egy 300W-os PNF is, sőőt még combosabb tuning is belefér, innentől kezdve, azt hiszem nem kell elájulnom a hákácétől.
-
bartucc
addikt
válasz joshua7 #25335 üzenetére
Elégnek elég, de 14adam-ot kérdem inkább: nemrég volt egy teszt logouton, hogy a sok ágra osztott tápok nem jók quad tuninghoz, egy egy ágon hagyott 12v-os táp jobb lenne extrém(hát a quad 4 felett már annak számít sztem). Corsairok vannak egy 12v-os ággal tudtommal, többi jó tápot nem is tudok ilyet kapásból
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
elfelejtette
veterán