Hirdetés
Aktív témák
-
19870820
senior tag
válasz
Imi1981 #38282 üzenetére
Egyébként a legfontosabb tényező amiért visszatértem a 2010esre mert ebbe szinte alig van fals riasztás. Ugyanez nem mondható el a 2011ről,ott pl egy legális free programra is bejelzett. Tudom ez nem olyan nagy hiba,de engem nagyon idegesített,pláne hogy szinte az összes programnál eljátszotta ezt,némelyiket fel se engedte rakni. Hangsúlyozom ingyenes programoknál tette ezt.Évek óta ugyanazokat a programokat használom(persze mindig a legfrissebbet),kivéve eddig a vírusirtó volt mindig más,ezért is fura ez hogy a 2011 mennyi fals riasztást produkált teljesen ugyanabba a program és hardver környezetbe.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest