- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
törölt tag
szia!szerintem sem stimmel valami az a-squared free vel énis egy elég érdekes szituációba keveredtem a következő történt:3 hete letöltöttem a legfrissebb verziót ami 27MB volt feltelepítem lefrissitem egy 38Mb-os frissítést szedett le frissítés előtt az ismert malware aláírások száma 490000 volt miután a progi leszedte a 38Mb-os frissítést a malware minták száma 2,5millióra nőtt mondom nem semmi,ezután még 3 napig teszteltem frissített rendesen,majd letöröltem eleget teszteltem.Ekkor jött a meglepetés az iskolában az egyik gép rakoncátlankodni kezdett mondom feldobom ezt a progit, az első furcsaság az volt hogy 27Mb helyett 12Mb lett a letöltendő program mérete pedig ugyan ezt a verziót teszteltem otthon oké letöltöm feldobom az iskolai gépre frissítés elött a malware aláírások száma ugyan úgy 490000 ezer ezek után frissítem ekkor jött az újabb meglepetés a 38Mb-os frissités helyett leszedett egy 2Mb-osat ezzel a malware minták száma 510000 ezerre emelkedett az otthoni 2.5 millió helyett furcsa ezek után pedig az iskolai program állandóan jelezte hogy frissítsem de amikor végre akartam hajtani mindíg azt írta ki hogy nem érhrtő el frissítés.Összefoglalva elég furcsa dolgok történtek az a-squared körül.
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest