Hirdetés
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
VVoid
aktív tag
Hahó!
Írtad, hogy vannak tapasztalataid a Plextor esetében állítható lézer erősségét illetően audio módban, részleteznéd?
Nekem Plextor Premium CD-íróm van, érdekelne, hogy milyen módszerrel lehet minél inkább az eredetihez méltó audio CD-t írni, és milyen médiára. 4-szeresen pörkölgetek MC vagy TY lemezekre, egyelőre lézer-erősséggel nem kísérleteztem.
Esetleg ha ismersz hasznos linkeket a témában, az is jól jönne...
Nem annyira pénz vagy türelem kérdése, hogy egy minőségi audio CD-t írjak (de azért az általad említett audio-mastering célra készült Plextor írót talán mégsem engedhetem meg magamnak)...
Köszi. -
Kriza
őstag
Nem akarok kötözködni, de ha valakinek annyi pénze van, hogy millió forintért vesz hi-fit, akkor az miért akar másolt CD-t lejátszani benne?
Én nem vagyok egy vájtfülű, de én 8*-osan írom a lemezeket (ADAT/ZENE mindegy!) SONY íróval :t Bár az is igaz, hogy max 8*-osan megy :DDD
De amit írtál azt én is észrevettem: a gyorsan írható lemezeket lassabban olvassa vissza a DVD-m (meg maga az író is), mint a régebbi, lassabban írható lemezeket. Ez főleg az 52*-es Memorex lemezre jellemző, sokkal kevésbé a 48*-os Verbatimra. Valószinüleg tényleg árt neki a lassú írás (a verbatim lemezt nem is lehet 4*-es vagy lassabb tempóval írni, rá van írva a csomagolásra. Pedig nem RW!)
Hogy a nyitó gondolathoz is hozzászóljak: szerintem vegyél egy TEAC-ot, az teljesen normál árban van. Ha meg millás cuccon akarod hallgatni a lemezeket, akkor inkább vedd meg eredetiben! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Wayteq x960bt
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe ssd eladó /Garanciás/
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest