- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Májusi hardverszeánsz
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
Én sokat ''kukacoskodtam'' -lehet hogy nem ebben, másik fórum(ok)ban- a geometriával kapcsolatosan. LG geometriájára kivétel nélkül óriási tűrés van, borzalmas torzitásokat produkál - pl. excel-nél a kép bal felén elindul egy sor, a jobb oldalán pedig már az alatta lévő sorban végződik (annyira lehúzza a torzitás). Ez elvileg eltéritőtekercshiba, ezt mondja legalábbis az LG Magyarország szervizese. Azonban ugyanott egy másik szervizes már egész mást állitott (ami azt hiszem, SAJNOS helytállóbb): ez tűréshatáron belül van, nem javitják, meg kell várni a következő sorozatot - kb. 3 hónap, és akkor reklamálni garanciális hibával, hátha kifogunk egy jobbat. Felhivom a figyelmet mégegyszer a 'hátha' szóra... szóval ennyit erről. Akinek hiányzik ez a tortúra, az vegyen LG-t. Konvergenciaállitása meg csak vertikális van, ami azért is nevetséges, mert nem mindegy, hogy most jobbra teszem a konvergenciahibát, vagy balra?
Szomorú...
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Elden Ring Nightreign teszt
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Májusi hardverszeánsz
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest