Aktív témák
-
GigabyteFan
aktív tag
aszem igen ..
-
-Devil-
aktív tag
válasz
GigabyteFan #74 üzenetére
és 3-mal is? :U
-
_Volkovy_
nagyúr
ASUS A7M266-D Foreva'!(ha már AMD-nél tartunk akkor csakis dual a legbrutálabb)
-
Rawulf
őstag
Na megvan a cucc, holnapra minden(ki)derül! :)
-
PeliScan
addikt
Pedig lehet... és az a gáz, ha most veszek elég drágán 2*256 400Mhz-s ramot, hogy menjen dualban, később bőven kevés lehet a 512Mb...
Mennyire kell hasonlóaknak lenniük a RAMoknak, h fussanak dual-ban? Tehát ha most veszek ehy 512Mb 400Mhz Samsung modult, majd 4 hónap múlva mégegy 512Mb 400Mhz SAmsung-ot, akkor futni fognak nekem dualban? :F -
-Devil-
aktív tag
Ha jól emlékszem valahol olvastam, hogy nem kapcsol ki, de ki tudja? Az elve az volt ennek az egésznek, hogy párba vannak a ramok. De így nincsenek párban. Nehogy már csak a Gigabyte új lapját (4 Ram foglalat) lehessen csak úgy teletömni rammal, hogy a dual-ddr is menjen...
-
-Devil-
aktív tag
Egy kérdés: Ha Nforce2-es lapba 2 ugyanolyan ram modult használunk, bekapcsol a dual-ddr. Ha beleteszünk egy harmadik ugyanolyat is akkor kikapcsol, vagy ugyanúgy működik? :F
-
-Devil-
aktív tag
Szerintem nem kell most már annyira aggódni a verziószám miatt. Az elmúlt 2 héten 3db Asus A7N8X (sima)-hez volt szerencsém, mind a 3 Rev 2.00-ás volt. Nagyon jó kis lap, megy rendesen. Egy szóval: szerintem a többi Nforce2-es lap is amit újonnan kapsz már 2.0-ás. Legjobb párosítás: Asus lap, Asus videókártya. Nagybátyámé a gép semmi gond nem volt vele, a telepítés is simán ment, szóval csak ajánlani tudom.
-
Rawulf
őstag
Nem fogok tuningolni, szal a ficsőr a lényeg nekem! :t
-
Rawulf
őstag
Na lássuk csak a teszteket! :D
-
Rawulf
őstag
Végre megvan az a ****** link!!! :DDD
-
xuldar
addikt
A doboz oldalán van egy szép nagy fehér cimke. 100%, hogy rajta van, mert ezzel is azt hirdetik, hogy hivatalosan tudja a 200-as FSB-t. De ha nem vagy benne biztos, és engedik kibontani a dobozt, akkor a lapon valahol a PCI foglalatok környékén egy fehér cimkén a kód végén keresd a ''rev 2.0'' feliratot.
-
FaBatka
aktív tag
Esetleg egy Epox 8KRA2+, ami most szóba jöhet :D
-
xuldar
addikt
Abit NF7-S 1.2, hivatalosan nem tudja a 200-as FSB-t, amúgy 333-as ramokkal simán viszi. Betonstabil, soxor frissítettem már rajta BIOSt, az égvilágon semmi bajom nem volt vele. Nagyon gyors, nagyon lehet vele húzni a procimat (1700+@2400MHz körül a vége). Csak jót tudok mondani. Elvileg az új NF7-S 2.0-ás lapok még jobbak.
Egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsojja ki. :) -
Rawulf
őstag
Opsz!
Most szóltak telefonon, hogy mehetek a cuccokért! :))
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=19689&start=60&what=&how=&fid=5[/L]
72. hozzászólás a KT600 vs Nforce2 fórumban írtam, hogy milyen cuccokból lesz összetéve!
NAGYON kíváncsi vagyok, hogy RÁMEGY-E a Coolink H2T hűtő! Még ma beírom ide, hogy ráfér-e, hátha mást is érdekel, mert engem NAGYON! :D -
Rawulf
őstag
Nem nagyon vannak még jó kt600 vs nforce2 tesztek!
Nem tudom már, hogy hol láttam egy olyan tesztet, amiben vagy 6 KT600 és NForce2 lap küzdött egymással, de a Gigabyte nagyon szépen szerepelt. RAM kezelésben egy lehelletnyit még jobb az nforce2ultra, de nem sokkal! :(
Egyenlőre ennyi! Majd ma meglássssuk! ;] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #48 üzenetére
nForce3 Pro néven már létezik, és már épül köréje alaplap is: ASUS SK8N :))
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #46 üzenetére
az utobbirol tudnal mondani valamit?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #42 üzenetére
igen, szeretem az abitot, foleg a softmenu miatt, viszont 20-bol megkevesbe fogok venni alaplaot+vga-t
-
VladimirR
nagyúr
fejleszteni akarom a gepet, de nincs penzem, ugyhogy egyelore csak lap lesz, a tobbi marad
a kovetkezok kellenenek: integralt vga (tnt2 helyett, amig nem veszek vmit)
integralt lan (10/100) ez vegulis nem tul fontos, de minek +1 kari a gepbe
idotallo legyen (nem akarok jovore megint lapot venni, meg penzem sincs mindig ilyenekre, lehetoleg 400-as fsb, ddr 400)
legyen tuningolhato, mer' az jo
legyen olcso (25k)
lehetoleg l;egyen abit, mer azt szeretem, de lehet akar mas is -
[Kovi]
tag
Csütörtökön raktam össze egy gépet ASUS A7V600-as lappal, 2400+ XP-vel és 512/400-as DDR-el, és elég szépen muzsikál a kicsike. Az alaplap nagyon inteligens, van rajta minden ami csak kellhet. Gigabites lan, RAID, SATA... plusz még a csomó kis apróság amik az asus fejlesztései, pl C.O.P., vagy Q-Fan, amik igen hasznosak tudnak lenni.
-
b0unCe
aktív tag
az abit nf7-s 2.0 at barkinek tudom ajanlani. ultrafasza kis lap :D
-
GigabyteFan
aktív tag
A topic címben szereplő kérdésre a válasz a Gigabyte 7NNXP :) itt a PH-n is olvashatsz róla cikket, ha olcsóbbat karasz akkor valammilyik KT600 is jó választás pl gigabyte, epox, asus .. csak az abittal vigyazz sok a kaka
-
dzsoni
senior tag
válasz
CsendPenge #33 üzenetére
100-tól. Gigabitről volt szó, nem mezei 100-ról :DDD
-
crab
senior tag
Nekem abi nf7-s(v.2) -em van, ezzel tökéletesen meg vagyok elégedve!
Még a gigabyte ga-7nnxp-t ajánlánám, nagyon jó lap!:) -
nokamiki
senior tag
Igen ahogy mondod a Leadtektől elriasztottak és az Msi nak fel tudom tolni az órajelét 500-ra a ramot pedig 1000-re!
:)
Ezek kerek számok!
Szeretem a kerek számokat!
:)
Egyébként dobok rá majd egy Giant II-őt a Thermaltaketől!
lesz benne egy 3000-es Barton 3200 futtatva és 512 infenion!
megy egy Audigy -
AttackR
tag
Jah meg az is hogy lelkes újonc lettem:DD
-
nokamiki
senior tag
Én már vásároltam online de ez Überkirály!
-
AttackR
tag
Valszeg ha Msi vga-d lesz meg ASUS alapod:)
-
AttackR
tag
Persze! Egy codegennél nincs szarabb táp szal annál minden jobb és az aopen nem gyenge táp szal nyugi!
-
AttackR
tag
Menyj fel a honlapra és ott leírnak mindent. Jah és örülök hogy fx-et veszel nincs annál jobb(hupsz mit mondtam mingyá jönnek a radisok):)
-
nokamiki
senior tag
Asszem most tolok neki egy regiszrációt! :)
Neked milyen videókártyád van? -
AttackR
tag
Viszont figyelj oda hogy ne szar tápod legyen hozzá mert nekem az elején codegen 300W volt éss a restartnál nem a adott képet e gép, csak ha lekapcsoltam és újra be. Msotmár nincs ilyen mert coolink tápot vettem.
-
AttackR
tag
Így van! küldik másnap vagy elmész:)
-
nokamiki
senior tag
Köszi remélem meglesz a szerencse és ha meglesz akkor kidumáljuk magunkat a lappal kapcsolatban.....:)
Az a baj hogy a videokari amit venni akarok kicsit drága az e-connectben (msi 5900) ezért lehet máshol veszem meg! De mást mindent ott akarok!
És hogy működik náluk a vásárlás?
Másnap hozzák vagy el lehet hozzájuk menni? -
AttackR
tag
Jah! Pontosan! Jó bolt nekem tetszik, meg szerintem nem drága. Sok szerencsét:)
-
AttackR
tag
Szerintem kt600-as lapot vegyél, abból is ASUS. Nforce2 sem gyenge majdnem ott van a kettő viszont a kt600 memória kezelése(most meg nem mondom hogy híják) nah szal ahoz elég memória és nem kettő hogy száguldjon. Igaz nem dual, de nagyon megközelíti. A gigabite lan is király a kt600-on az adsl valamit gyosult nekem rajta, tuningban naon fasza: ASUS A7V600. Ezt vedd meg, jah és olcsóbbak mint a nforce2
-
CsendPenge
őstag
Nem olvastam még ezt a topicot, de esetleg van benne sok-sok okosság! :)
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=19689[/L]
Ha kicsit átrágtad magad a témán, szívesen ''vitatkozok'' (csakis pozitív értelemben, szakmailag) veled, hogy mi is legyen a végeredmény :D -
CsendPenge
őstag
Sztem először azt kellene eldönteni, hogy milyen chipsetes legyen a lap.
nForce 2 vagy KT600?
Ajánlanám elolvasni ezt a hírt:
[L]http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=3290[/L]
Ezzel persze nem mondom azt, hogy KT600 jobb. Van egy csomó hír/cikk erről a témáról, olvasd el. Én kicsit Asus párti vagyok, és mostanában szimpibb az nForce2 is, de vannak különbségek, jelentős különbségek, a híreket/cikkeket elolvasva talán el tudnád dönteni, hogy neked milyen kell/teccik jobban. Na, ezek után lehet(ne) beszélni a konkrét gyártóról :)) -
Mosqu!to
addikt
Nekem Epox 8RDA+ -om van, hang tökéletes, gép kurvajól fut benne, csak ha az ember sokat akar húzni, akkor új csipszethűtő kell( ajánlom a Zalman ZM-NB32J csipszet bordát, elég ütős:)
-
dzsoni
senior tag
Szintén Abit NF7-S v2.0. Brutális beállítási lehetőségek, jól húzható, stabil.
-
nokamiki
senior tag
Azért vennék ilyen lapot mert ez ritka lap!
Nincs minden sarkon ilyen és jó az ára is! -
Peat;)
veterán
Én a gigabyte nforce2ultrás lapokat is nézegetem az aliencomputersben.E márka felől panaszt még nem hallottam.
-
nokamiki
senior tag
akkor ha jól értelek te is az A7V600-ast ajánlod nem?
-
nokamiki
senior tag
Hali!
Én is vásárlás elött vagyok!
Ebből akövetkezők lehetnek a vásár fiai: Asus A7V600 vagy A7N8X
A Gamestar tesztjében egyértelműen a Leadtek k7ncr18d-pro nyert gyorsaságban! -
Joee
csendes tag
Hi!
A segítségeteket kérem! Most akarok venni egy új AMD procit és kellene hozzá egy ütős alaplap.
Ha tudnátok tapasztalat, vagy hallottak alapján segíteni az jó lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest