Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
A nagy billentyűzetről, nem irodistaként, csak mint általános célú billentyűzetet nézve, pl. itthonra:
Ami nem tetszik:
1. Nem vezetékes. Macera töltögetni még a billentyűzetet is, aminél aztán simán megoldható, hogy ne kelljen..
2. Az eltúlzott lekerekítés miatt a négy saroknál levő billentyűk nem téglalap alakúak, mint a többi, hanem egyik sarkuknál csonkák. Idegesít a látvány.
3. Plusz gombok. Csak az legyen, ami kell, minél egyszerűbb, annál jobb! (akkor a szoftver is az, és kisebb az esélye a nemkívánt működési hibáknak)
4. Hol van a NumLock LED? Csak nem a jobb felső sarokban levő szögletes LED az? A CapsLockban be van építve, a NumLockban miért nincs? A ScrollLock-ot sosem használtam, azt sem tudom, mire jó, így annak hiánya nem zavar. De tény, hogy nincs, ha valakinek mégis kéne..
5. Négy billentyűn is van lakat piktogramm. Esc,NumLock(amin valójában itt a Clear fekirat díszeleg), és két plusz nyomoroncon, amik azt sem tudom, mire valók. Ez már beteges.. Mitől félnek?
6. A "Windows" menü billentyűn csak egy Start felirat van. Jó, más rendszerekhez is használható kell legyen, azért nem a Windows logó van. De legalább megkülönböztethették volna valami jellel is, akár fizikailag kiemelkedően, mert így alig különbözik az Alt-tól. Egyébként logikusabb lehetett volna (ha már Logi a név..) a Menu felirat. Linuxon, Macen van Start?
7. Jobb oldalon helyette Fn billentyű van, amit én elhagytam volna, így hosszabb lehetne a Space.
8. Az F gombokon napocska, hangszóró.. stb jelek, csúnya és kommersz!
9. Az F sort nem különítették el fizikailag, ki kellett volna hagyni egy kis helyet közötte és a számsor között. Ennyi pénzért belefért volna annyival több anyag a kasztniba.. És ráadásul az F-ek nem teljes méretűek.
10. Csík Enter, ez nekem szimplán szörnyű.
11. Igazából a billentyűk sem tetszenek. Jobb lenne, ha nem csak egy kör alakban lenne bennük homorítás, hanem az egész felületük lehetne homorú. Így pont a bill. közepét kell eltalálnod ahhoz, hogy érvényesüljön a homorú felületből adódó kellemes tapintási érzés. Ha nem a közepét találod el, érzed a homorú körön kívüli sík részt, szóval úgy furi az ujjnak.
12. Ez ugyan nem billentyűzet hiba, de ezen magyarul írni, hát csak az ellenségemnek kívánom. Legalább lokalizációs kupak csomagokat gyárthatnának hozzá, és a megfelelőt lehetne hozzá rendelni. Így legalább a vásárló lecserélhetné magának.Ami tetszik: Van fehérben is, a CapsLockba beépített LED, vélhetőleg kellemes leütési élmény (ha eltalálod pont a bill. közepét..)
Az egér árazásával nagyon elszálltak. Mi kerül ezen anniyba..?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest