Megújult a Logitech irodai portfóliója

Az MX termékcsalád bővült egy teljes értékű klaviatúrával, egy egérrel és két kombópakkal.

A Logitech új MX szériás perifériákkal adott magáról életjelet, amelyek támogatják a Logi Options+ szoftver Smart Actions funkcióját, így a gyakorta ismételt műveleteket automatizálhatjuk a hatékonyabb munkavégzés érdekében.


[+]

Az MX Keys S névre keresztelt vezetékmentes billentyűzet az alacsony profil mellett tette le a voksát, és rádiófrekvenciás Bolt technológián felül Bluetooth LE segítségével is kommunikálhat a célgéppel. A fekete, grafit-, illetve halványszürke színekben választható, membrános-ollós megoldás homorú kupakokat kapott, háttérvilágítása pedig érzékeli közelségünket, és ettől, plusz a környezeti fényviszonyoktól függően tudja szabályozni a fényerőt, de a paramétereket módosíthatjuk a meghajtóprogrammal.

[+]

Az egyszerre három masinához köthető, Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS és Linux operációs rendszerek alól beröffenthető jószág Type-C/Type-A kábellel gyorstölthető, 1500 mAh-s akkumulátora inaktív LED-ekkel akár 5 hónapig is bírhatja erőtartalékokkal. A dőlésszög fix és az elcsúszkálást gumitappancsok igyekeznek megakadályozni, a tasztatúra kompaktabb (rózsaszínben is elérhető és jó ideje kapható) változatát pedig MX Keys Mininek hívják, amelyhez alapesetben a 2,4 GHz-es adót külön kell megvásárolnunk. Ha ez nincs az ínyünkre, az MX Keys Mini for Business kiadást javallott begyűjtenünk.


[+]

A hatgombos, MagSpeed támogatással felvértezett MX Anywhere 3S egér 100,5 mm hosszú, 65 mm széles, valamint 34,4 mm magas, és belsejében egy 200-tól 8000 cpi-ig skálázódó Darkfield szenzor dolgozik. A szabadonfutó görgővel oldalirányban is scrollozhatunk, ami az egyik oldalsó gomb lenyomásának beiktatásával valósul meg, és a nem épp könnyű, 99 grammos rágcsáló 500 mAh-s akkuja legfeljebb 70 napig húzhatja, ráadásul egyetlen percnyi Type-C/Type-A gyorstöltés 3 órára elegendő krafttal látja el a telepeket.


[+]

A főklikkek halkan kattannak, és a madzagmentes kapcsolódás a 2,4 GHz-es Bolt wireless, továbbá Bluetooth LE párosával történhet, noha az előbbihez elengedhetetlen – hateszközös dongle nincs benne a dobozban (ez az MX Anywhere 3S for Buisness verzióhoz jár). Csakúgy, mint a klaviatúrák esetén, a grafiszürke, halványszürke és rózsaszín kültakaróval bezsákolható eszköz gyártása során ahol tudtak, újrahasznosított műanyagokat használtak.


[+]

Amennyiben komplett csomagra van szükségünk, az MX Keys S Combo szett keretében egy MX Key S billentyűzetet, egy egyszerűen tisztítható, memóriahabos MX Palm Rest csuklótámaszt és egy MX Master 3S cincogót vehetünk birtokba, de a helytakarékosabb pakkra vágyók sem ragadnak a körön kívül, hiszen az MX Keys Mini Combo for Buisness készlet egy MX Keys Mini tasztatúrát, egy MX Anywhere 3S kurzorkergetőt, illetőleg a biztonságos zsinórmentességet ígérő Bolt egységet egyaránt tartalmazza.


[+]

A többféle kiosztással (magyart nem találtunk) hozzáférhető termékek már hazánkban is kosárba rakhatók, de az árakban igen nagy szórás van. A gyártó hivatalos honlapja jó kiindulási alappal szolgálhat, de az valószínűleg nem ér senkit meglepetésként, hogy nem kifejezetten olcsó apparátusokról van szó (a billentyűzetek körülbelül 37-38 000 forinttól vannak listázva, az egér cirka 33-36 000 forint, míg a kitek szín és kiosztás függvényében a 70-100 000 forint közötti ártartományt lakják).


[+]

Előzmények

Hirdetés