Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem engem korlátoz, hanem így most/majd "kényszert" érezHET a google (apple, stb), hogy ne csessze el a megoldását, mert "verseny" """van""". Vagy hogy ne kérjen AKKORA jutalékot, amekkorát nem szégyell.
Természetesen jelenleg nagyon kényelmesen elvagyok a google walletjével, mert széles körben támogatott és bízok is a G-ben (mármint hogy nem lopja el a pénzem... minden másom ellopja, nyilván
)
#26 Neurotoxin mindig kuncogok, amikor az almás elképzeli, hogy a guglis-androidos szív. FYI - feloldom a telefonom, odatartom, fizettem, pá. EZ POKOL!
(szerintem almán is így megy, nem?)
Szegény pici almádat azért vegzálják, mert egy kapitalista mocsok, aki legszívesebben mindenedet elszedné. Tudom, ez szerinted nem így van, ők a jézuska!
-
OTP-t már a 90es években otthagyta, akinek volt esze. A többieknek meg "mindegy".
#18 Sir Gunar semmi gond, ha te a bégetős fajta vagy, de légyszi engem ne korlátozzanak miattad
#22 jaszy91 ha a raiifffeisen nem hajlandó gpay-t engedni, bankot kell váltani. erste, kh engedi, de biztos van sok más is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest