Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz viharhozo #19 üzenetére

Nézd, nem tudhatod, hogy milyen konfighoz vette a cuccost. Nem mindenkinek van bika A64-re, GF7800-ra, meg 2 giga A-Data tuningramra pénze (bocs a személyeskedésért).
    A múltkor én is vettem egy hasonló házat: asszony pajtás kb. 20K-t érő gépéhez. Nyilván egy ilyen géphez nem fogok (példul) egy 40K-s Thermaltake házat venni.
    Egyébként tök off, de azért vettem új házat, mert bedöglött az alaplap (BH6), azt is cserélni kellett (CUSL2-C lett belőle), a régi ház egyrészt csúnya meg kicsi volt (nem is beszélve a hűtés szempontjából gázos álló helyzetű tápról), másrészt meg volt vetemedve az alaplap-tartó tálca (így mindig kihúzódtak a kártyák - ez úgy volt megoldva, hogy csak ezért beleraktam egy ISA-s kártyát, ami elég hosszú volt ahhoz, hogy ne tudjon kihúzódni, és az tartotta az egészet - viszont a CUSL2-C-n már nincs ISA...).
    Bementem hát a Mistral-ba, és vettem egy hasonló házat. Ennyire nem volt gáz, de jó sem. Egyrészt hihetetlenül vékony anyagból van (az összes zaj kijött a házból), másrészt csak az egyik oldallapja leszerelhető, így az összes meghajtót csak az egyik oldalról lehet becsavarozni (remekül lötyögött a DVD-ROM, ha megnyomtam a tálcakiadó gombot).
    A magam részéről én nem reklamáltam: ennyit nem ér az egész. A tanulságot természetesen levontam: egyrészt adott márkájú (illetve árkategóriájú) házat többet nem veszek (még egy low-cost konfighoz sem), másrészt pontosan tudom, hogy legközelebb mit kell néznem egy házon, amikor megveszem. A békát lenyeltem, szereztem egy másik házat, és ennyi.

Úgy gondolom, hogy a srác által tapasztalt problémák azért még egy ilyen olcsó kategóriás ház esetében sem indokoltak. Ha szétesik a ház, szegecsek kiesnek/hiányoznak, akkor az nem esztétikai hiba.
    Bocs a hosszú hozzászólásért.

Aktív témák