Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
PTM
aktív tag
válasz DuncanGhola #7 üzenetére
Ezek szerint tényleg trükkösebb, már féltem hogy csak megöregedtem és azért haladtam vele nehezen. Tényleg ki van számolva az a ház, sok fölös hely nem maradt benne.
Neked milyen AIO-d van hogy nem hallod, ill. teljes fordulaton használod a szivattyút?
Nekem a Corsair H100i Elite viszonylag magas frekvencián zúg és tisztán hallom. Nem elviselhetetlen, de szeretném megszünteni ezt. Odáig nem jutottam el, hogy levegyem mondjuk 2000 RPM-re a szivattyú fordulatszámát, pedig valószínű 10 perc lenne, csak vagy nem vagyok a gépnél, vagy nincs kedvem foglalkozni vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
zsirfecske
addikt
Deepcool CH160 részemről, ha már kompakt, legyen ITX és léghűtés. de aláírom, hogy ez egy baromi jó mATX ház, főleg ha tényleg ugyanúgy €69.99 lesz mint a CH160. akkor ár/minőségben inkább ez, de a feleslegesen nagy méret miatt nálam se férne be.
-
kromatika
veterán
, 443 mm-es mélységgel nem igazán nevezhető kompaktnak.
-
Dr. Akula
félisten
Nem ártott a 4 slot, csak inkább állítva kellett volna, hiszen tudjuk hogy az új 12VHPWR csatit még hagyni kell vagy 5 centit egyenesen menni, majd utána hajligatni, és az nem fér el 2 centi helyen.
-
PTM
aktív tag
Soká jelent meg, de jó látni, hogy végre itt van.
Én közben már az A4 mellett döntöttem és nem bántam meg. A maradék hajam kihullt mire beletuszkoltam mindent, főleg az AIO vizet, de nagyon cuki lett.
Az A3 pedig amúgy is túl magas és mély nekem, nem férne a helyére. De tetszeni tetszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nyaralás topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- Vissza a PC Masterrace-re
- OLED TV topic
- Megszabadul a gyengén teljesítő dolgozóitól a Meta
- Windows 10
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...