Hirdetés

Megfizethető és viszonylag kompakt ház született a Lian Li-DAN Cases frigyből

A 26,3 literes térfogatú, két színben választható típus moduláris belsővel és korrekt szellőzéssel igyekszik magára vonni a figyelmet.

A Lian Li és a DAN Cases együttműködésének gyümölcse lett az A3-mATX névre hallgató, Mini-ITX-es, illetve microATX-es alaplapokat fogadó ház, amit elsősorban léghűtésekhez terveztek. A feketében, valamint fehérben egyaránt készülő, 4 bővítőhelyes megoldás 321,5 mm-es magasságához 194 mm-es szélesség társul, 443 mm-es mélység kíséretében, és nem csupán mindkét oldalát, de a tetejét is acélháló alkotja.


[+]

Az alulról porszűrővel védett beltérben 165 mm magasra nőtt processzorhűtő fér el a legfeljebb 415 mm hosszúságú videokártya szomszédságában, de a géplak érdekessége az, hogy az ATX, SFX vagy SFX-L formátumú (vagy a gyártó L-alakú, Edge szériájából származó) tápegységünket előre vagy oldalra egyformán rögzíthetjük, ráadásul a magasságát öt szinten variálhatjuk.

Hirdetés

[+]

Háttértárolók tekintetében két 2,5, plusz egy 2,5 vagy 3,5 hüvelykes merevlemezben/SSD-ben gondolkodhatunk, miközben alkatrészeink hőmenedzsmentjét tíz ventilátorral segíthetjük, azonban a vizezés kedvelőiről sem feledkeztek meg a mérnökök, hiszen három radiátor felfogatása ugyancsak biztosított (noha a lenti, légkavarókkal megpakolt példány beköltöztetése után nem lesz hely a grafikus vezérlőnek). A felső lemez két kézi csavar eltávolításával leemelhető (az oldalakhoz még ennyi sem kell), és a műanyag front aljára költözött előlapi kivezetések mezőnyében egy USB 3.2 Gen 1 Type-C kaput, két USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektort, továbbá két 3,5 mm-es jacket köszönthetünk.


[+]

A (nettó) 70 dolláros összegért már bezsákolható, grátisz VGA merevítéssel árusított termékhez kétféle kiegészítő vásárolható; az egyik egy balra felhelyezendő, mesh panelt váltó edzett üveglap a panoráma végett, a másik pedig egy 150 mm-es riser kábellel ellátott, (PCI Express 4.0-s) vertikális GPU készlet. Míg az előbbi holmi (nettó) 13, addig az utóbbi (nettó) 50 dollárt kóstál.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés