Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Másik:
"Dolphin bundles keys "without Nintendo’s authorization and decrypting the ROMs at or immediately before runtime. Thus, use of the Dolphin emulator unlawfully 'circumvent' a technological measure that effectively controls access to a work protected under' the Copyright Act."A kulcs a DRM része, így szerzői jogvédelem alatt áll.
Annyit hozzátennék, hogy a személyesen nyilván nem értek egyet vele és hülyeségnek tartom, de nem én vagyok a Nintendo ügyvédje...
-
cucka
addikt
Hát elég nehezen érted meg, biztos szarul magyarázom.
Létezik olyan szellemi termék, amely se nem szerzői mű, se nem védjegy, se nem szabadalom, de ettől még valakinek a tulajdona.
Például egy kódoláshoz használt kulcs egy ilyen szellemi termék.
És ezt a szellemi terméket te azért nem használhatod fel szabadon bármire, mert az valakinek a tulajdonában van.A szoftver azért érdekes, mert egyszerre tekinthető szerzői műnek, és egyszerű tulajdonnak is. És ahogy írtam, ez nem egy ügyvéden ment át, hanem legalább két tucatnyin.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A fejlesztők határozatlan időre jegelik a debütálást, míg a Valve nem reagált az ügy kapcsán.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest