Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Egyébként a plusz kártyák nem rondítanának bele az egyszerűségbe?"
Belerondítanak, de ezt csak azért írtam, ha valaki nem akar drága lapot venni. Én nem használok plusz kártyát
HDD-t 4-5 éve raktam ki a gépből, mert az maradt a leghangosabb eleme a gépemnek és én csendet akarok, tehát este a legnagyobb nyugalomba se halljam, hogy megy-e a gép vagy sem. USB-n rákötök HDD-t a gépre, ha kell. Amikor használom mindig ráeszmélek, hogy milyen hangosak voltak ezek mindig. Több, mint 20 évvel ezelőtt 1,7GB-os Quantum Fireball vinyóval kezdtem. Azokat a gépeket az egész házban lehetett hallani, hogy mennek
-
PuMbA
titán
Értelek. Nekem ez amúgy azért nem probléma, mert amint 2 darab M2-m lenne, akkor a következő lépés, hogy eladom a kettőt és veszek helyette 1-et ami a 2 méretét kiváltja, így sose lesz 2-nél több M2 SSD-m a gépembe
100-150 ezerből ez a csere könnyen kitelik, amit megspórolok az 50 ezres alaplappal. USB-k sem probléma, ahogy írtam nemrég, nekem 2 darab USB 3.0-ánál több nem kell, illetve 6db USB 2.0-ánál. SATA-t meg már nem használok, tehát abból a 4 is sok, ami rajta van. Nekem a gépépítésnél az egyszerűség a vezérelv, nem szeretem a sok hardvert meg vezetéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő