Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Egyébként a plusz kártyák nem rondítanának bele az egyszerűségbe?"
Belerondítanak, de ezt csak azért írtam, ha valaki nem akar drága lapot venni. Én nem használok plusz kártyát
HDD-t 4-5 éve raktam ki a gépből, mert az maradt a leghangosabb eleme a gépemnek és én csendet akarok, tehát este a legnagyobb nyugalomba se halljam, hogy megy-e a gép vagy sem. USB-n rákötök HDD-t a gépre, ha kell. Amikor használom mindig ráeszmélek, hogy milyen hangosak voltak ezek mindig. Több, mint 20 évvel ezelőtt 1,7GB-os Quantum Fireball vinyóval kezdtem. Azokat a gépeket az egész házban lehetett hallani, hogy mennek
-
PuMbA
titán
Értelek. Nekem ez amúgy azért nem probléma, mert amint 2 darab M2-m lenne, akkor a következő lépés, hogy eladom a kettőt és veszek helyette 1-et ami a 2 méretét kiváltja, így sose lesz 2-nél több M2 SSD-m a gépembe
100-150 ezerből ez a csere könnyen kitelik, amit megspórolok az 50 ezres alaplappal. USB-k sem probléma, ahogy írtam nemrég, nekem 2 darab USB 3.0-ánál több nem kell, illetve 6db USB 2.0-ánál. SATA-t meg már nem használok, tehát abból a 4 is sok, ami rajta van. Nekem a gépépítésnél az egyszerűség a vezérelv, nem szeretem a sok hardvert meg vezetéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest