Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Nálam kifog húzni 4-5 évet az alaplap és a memória, mert arra terveztem, amikor megvettem
Proci csere lesz majd 9000-res vagy a még nem létező következő szériára. Most nem X3D procim van, de a memória így se limitáló tényező, 200-300MHz-et lehetne húzni, ami lófing, a CL30 a legfeszesebb időzítések között van a mai napig, most jelentek meg a CL28-asok, de X3D prociknál meg még kevésbé a memória a nagy cache miatt, ez már az 5800X3D-nél így volt.
Geri Bátyó: Csakhogy az AM5 lapokból a legolcsóbbak jobbak, mint AM4-ből a legolcsóbbak
Első kézből tudom, szüleimnek 30 ezres ASUS PRIME B550M-je van és nem, nem olyan, mint az én AsRock-om. Az én AsRock-om az előző 50 ezres AM4-es ASUS TUF lapommal van pariban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest