- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Multikiller tag Na én is visszavittem a P6812-es notebookom. Nagyon mérges vagyok! A gép maga nagyon bejön, szerintem teljesen jó minőségű anyagokból van, nagyon jó a felszereltsége, ár/teljesítmény arányban verhetetlen, de a hűtését annyira elrontották, hogy az valami hihetetlen! Az 555-ös gpu simán bírja a nyúzást, még tuning potenciál is van benne, de az a szerencsétlen i3 2330 megsüti magát! Folyamatos nyúzás közben felmegy 84 fokig is, onnan meg elkezd throttling-ozni, és ugrál 2200 és 800 MHz között! Baromi idegesítő pl. egy multi meccs közben, hogy 50-ről lemegy 10-re az fps szám! Aki játszani szeretne rajta, vagy huzamosabb ideig terheli a cpu-t annak nem ajánlom a P6812-es típust. Alig van hűtőnyílás az alján, notebook hűtő sem ért szinte semmit neki. Ellenben az Aldiban most kapható MEDION P7624 már jobbnak tűnik. Elég nagy rés van hagyva a cpu hűtő alatt, hogy szívja a levegőt. 
 Az alultervezett hűtéstől eltekintve egy nagyon jó notebook, szerintem nem kell félni a márkától. A 3 év garancia korrekt, a felszereltség fullos, az ára pedig szinte verhetetlen, ha a teljesítményét nézzük, de ez a széria el lett szúrva rendesen.Ha valaki beszerezne egy P7624-est ilyet kérem jelezze nekem. Kíváncsi lennék pár dologra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- Diablo IV
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő