Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multikiller
tag
Na én is visszavittem a P6812-es notebookom. Nagyon mérges vagyok! A gép maga nagyon bejön, szerintem teljesen jó minőségű anyagokból van, nagyon jó a felszereltsége, ár/teljesítmény arányban verhetetlen, de a hűtését annyira elrontották, hogy az valami hihetetlen! Az 555-ös gpu simán bírja a nyúzást, még tuning potenciál is van benne, de az a szerencsétlen i3 2330 megsüti magát! Folyamatos nyúzás közben felmegy 84 fokig is, onnan meg elkezd throttling-ozni, és ugrál 2200 és 800 MHz között! Baromi idegesítő pl. egy multi meccs közben, hogy 50-ről lemegy 10-re az fps szám! Aki játszani szeretne rajta, vagy huzamosabb ideig terheli a cpu-t annak nem ajánlom a P6812-es típust. Alig van hűtőnyílás az alján, notebook hűtő sem ért szinte semmit neki. Ellenben az Aldiban most kapható MEDION P7624 már jobbnak tűnik. Elég nagy rés van hagyva a cpu hűtő alatt, hogy szívja a levegőt.
Az alultervezett hűtéstől eltekintve egy nagyon jó notebook, szerintem nem kell félni a márkától. A 3 év garancia korrekt, a felszereltség fullos, az ára pedig szinte verhetetlen, ha a teljesítményét nézzük, de ez a széria el lett szúrva rendesen.Ha valaki beszerezne egy P7624-est ilyet kérem jelezze nekem. Kíváncsi lennék pár dologra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen asztali médialejátszót?
- BMW topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest