Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironhide
tag
Sziasztok!
Adott egy p6812-es fajta.
Nem az enyém, hozzám csak a jelenséggel fordultak. Jelen esetben, hogy az optikai meghajtó lassan olvas. Nero-ban mértem az olvasási sebességet és átlagra nem egészen 3 jött ki, gyári lemezzel. Meg próbáltam figyelni a sebességet sima átmásolásnál TC-ben és tényleg nem egy fürge szarvas, bő 20 perc volt gyári lemez 4.35 GB átmásolása.
A saját laptopommal hasonlítottam össze,de az legalább 6-os átlagot hozott.
Találkozott valaki ilyennel, tud-e rá valami orvosolhatóságot?
Egyébként nem teszteltem másra a gépet, de én a gépemet akár laptop, akár asztali a gpu-t furmark-kal szoktam, ahogy itt már páran javasolták, legalább 20 percig. A cpu-t meg régebben everest-tel és most már aida-val.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest