Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Biztonsági kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoeVica73
csendes tag
Sziasztok! UHD filmet töltöttem le pc - re. mielőtt beállítottam volna az MPC-Hc - t, a leírtak szerint, elég rossz minőségű volt a film. Lementettem MPC-Hc - vel egy képet BMP formátumban, ami méretben 24,7 mb (3840x2160) lett. Utána megcsináltam a beállításokat, az itt leírtak szerint, és tökéletes lett a képminőség! Viszont lementettem ugyanazt a képet a filmből, mint a beállítások előtt, ugyanúgy BMP - ben, ez így viszont már csak 4,19 mb (1614x908) pixel . Mit kellene átállítani, hogy a képméret eredeti nagyságú legyen. A válaszokat előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest