Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Devil Smile #5506 üzenetére
Pont van ilyen
Csináltattam a medence mellé a déli oldalra a kerítésen kívülre kilógó konzolt, mert ott a legnaposabb + ne foglalja a helyet a földön.
De nagyon nem szeretek barkácsolni (nekem a medence-homokszűrő-sóbontó összeszerelése-csövezése-bilincselése is kész tortúra.
Gondolkoztam amúgy, h veszek 30-40 m 16-os kerti csepegtetőcsövet és rádobom, de pl. finn gomb sincs, hogy azt hogyan hoznám össze a medence csöveivel
Szóval vettem 2db 1,2x1,2m-es sorba köthető Intex szolárt 2x9ezerért aztán remélem nem megy tönkre. De most jutott eszembe, hogy valószínűleg kell még vennem hozzá valami biszbaszt (valami bypass elem v mi) hogy össze lehessen kötni őket.A (konzol) szolár síkja a medence felső pereménél lesz, hogyha van valami gikszer, akkor a lényegi vízkiömlés nélkül szét lehessen szedni a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged