-
PROHARDVER!
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
válasz
rappit4 #3653 üzenetére
Ha jól emlékszem, te is yadis-t használsz. Ha igen, akkor nem kis munka vár rád: az egészet újra végig kell csinálni.
Ami feltétlenül kell a sikerhez:
1. A film mappákból iil. a gyűjtőmappákból a filmeken (és esetleges feliratokon) kívül mindent(!) törölj ki. Nem elég csak az xml-eket ill. jpg-ket, a med által létrehozott egyéb fájlokat is törölni kell (db-ket, t-ket)!
2. Töröld a \yaDIS\workspace\data\ mappa teljes tartalmát.
Utána menni fog az újraszken.Egyszer én is hasonló képpen jártam. Hozzá akartam adni egy új filmet a gyűjteményhez. Előtte a data mappa üres volt, így amikor elindítottam a yadis-t, az eddigi filmjeim felkiáltójelesen jelentek meg, ami így rendben is lenne. Kijelöltem az új filmet, szkenneltem, mindet megcsinált szépen.
Eztán hibáztam egy nagyot. A yaDIS2mede8er használata előtt nem töröltem a data könyvtárból a felkiáltójeles (régi) filmek mappáit, így a yaDIS2mede8er hazavágta az egész meglévő anyagomat...Szerk. A géppel nincs baj, én is a legutóbbi bétát használom és épp tegnap adtam egy új filmet a kollekcióhoz és minden OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest