- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
Tsumaas #2977 üzenetére
Minek egy magyar nyelvű játékhoz magyarítás?
Írországban vettük, és van rajta magyar nyelv.
Nem hiszem le, hogy Magyarországon nem jelent meg magyarul.
Ha meg úgy töltötted le, miért nem azt szedted le, amelyiknek "hungarian" a vége?Hátrasiklás nélküli löveg - ügyben tud valaki segíteni???
-
batomika
csendes tag
-
Tsumaas
senior tag
Segítsetek lécci!! Nem tudjátok honnan lehet letölteni hozzá magyarosítást?
-
Egzee
őstag
Hát nem toom gyerekek! Én már letöltöttem pár napja és kibeb@szottul imba game lett!
Lebilincselő, és nagyszerű feelinget áraszt!Főleg max grafon!
hát igen... megszenvedtem a konfigért!
-
batomika
csendes tag
Csá srácok!
Lenne egy kisebb problémám a 4.küldetéssel, remélem h tudtok segítteni!!!
A végén a küldetésnek miután kiirtottam a 2. Tigert és felmegyek a hidra kiirtom az összes fritzet és kilövöm a tankot a játéknak nincs vége, hanem csak áll a játék. Nem történik semmi , nem jönnek németek nem jönnek airbornok. Mászkálhatok az üres városban de nem történik semmi. Fogalmam sincs mér lehet ez de remélem ezt el tudjátok nekem mesélni, hogy mit csináljak!Kössz előre is!!!!
-
batomika
csendes tag
Csá srácok!
Lenne egy kisebb problémám a 4.küldetéssel, remélem h tudtok segítteni!!!
A végén a küldetésnek miután kiirtottam a 2. Tigert és felmegyek a hidra kiirtom az összes fritzet és kilövöm a tankot a játéknak nincs vége, hanem csak áll a játék. Nem történik semmi , nem jönnek németek nem jönnek airbornok. Mászkálhatok az üres városban de nem történik semmi. Fogalmam sincs mér lehet ez de remélem ezt el tudjátok nekem mesélni, hogy mit csináljak!Kössz előre is!!!!
-
gabipaci
őstag
A hátrasiklás nélküli lövegről nem tud valaki valamit?
-
Sirandrish
legenda
válasz
(Kolombusz) #2963 üzenetére
a repülőböl való kiugás miért baj?élethübb a dolog meg amugyse sokbol tart kiugrani..
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Sirandrish #2951 üzenetére
Unalmas.
Nem tudtam belelélni magam, a játékmenet semmiben nem tér el az elődöktől azon kivül, hogy repülőből kell kiugrani. -
caprine
senior tag
A ellenfelek újraéledése nem egészen igaz. Van amikor tényleg rossz helyre rakja be őket a gép és pont látni amint a semmiből megjelennek de idővel elfogynak.
Én úgy tapasztaltam (mind 3 nehézségi szinten végignyomtam, bár hardon az utolsó 3-at trainerrel), hogy minden egyes pályarészen adott számú ellenség jelenik meg. Tehát kivárod őket és egyesével leszedegeted akkor elfogynak, és egy idő után nem jön senki. Egy pálya rész volt ez alól kivétel az utolsó pályán amikor abba a szobába kell bejutni ahol páncél védi az ablakokat, na ott nem győztem kivárni mindenkit.
Próbáljátok ki, távcsőves puska, valami frankó fedezék és onnan egyesével lővöldözés. Egyébként meg ha lerohanjátok az ellent akkor nem tudtok megfelelő mennyiségű trófeát szerezni és nem kapjátok meg a max 5 csillagot sem.
A hídas pályánál például pont az volt a gondom, hogy nem jött elég ellenség a pályára, hogy elérjem a 150pontot. Itt annyi volt a trükk, hogy minden egyes részfeladat után elmentem a templomhoz mert oda mindig berakot 5-8 embert, ami már így elég volt.
Számomra a lővés arány számitása furcsa. Például ha nem találok a kézigránáttal akkor az minek számitja. Vagy mi van ha 3at is szétkenek vele 300%-os találati aránynak???
A 2. pályán néztem ahol sörétessel mentem a közeliek ellen, távcsővessel meg a távoli célpontok ellen, gyakorlatilag 1 lővés 1 ember. Mégis a végén azt irta ki hogy valami 750 lővést adtam le. Nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest