Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergod
tag
Először bootolj be a maxblast-al, abból meg tudod formázni 160 GB-ra. Utána a Windows XP látni fogja a partíciót, és simán Felmegy rá.
Ezután azért kell SP1 meg big drive enabler, hogyha esetleg nem érzékelné a 127GB-n felüli területet.
De talán a legegyszerűbb integrated sp2-t csinálni, az asszem alapból tudni fog 160GBre formázni. Integrated SP1 -ben nem vagyok biztos, de lehet. (azt nem próbáltam, csak SP-2vel) -
gergod
tag
Nekem is ilyen problémám volt. Amit én csináltam:
Le kell tölteni a maxtor honlapjáról a maxblast3 programot (cd-s vagy floppys) Arról bootolni, majd megformázni belőle 160 GB-osnak. A windows XP telepítő cd gond nélkül felinstallálta rá az xp-t. (azt kell neki mondani, hogy létező partícióra telepítsen)
Ha integrált SP1 akkor kész vagy. Ha nem, update-eld, és nyomd rá a big drive enable-ert. Még mielőtt bármi más programot feltennél.
Amennyiben SATA a winyód (ezt ost nem tudom) a
kkor kell hozzá driver, amit a win telepítő indítása közben F6 lenyomására floppyról beolvas.
Ha második vagy x-edik winchester, akkor nem is kell bootolni, simán indítsd el a maxblast3-at windowsból és úgy formázd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Battlefield: Bad Company 2
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest