Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
MÁV... meddig sorolhatnám a kellemetlen élményeket.
Szolnok-Budapest vonalon szoktam néha közlekedni. A Keletibe menő személyvonatok egész korrektek, az újabb kék-piros vonatok közlekednek oda. De ugye az személy, és 2 óra, de legalább viszonylag tiszta, és hallani egymás hangját. A gyorsvonatok kritikán aluliak. Hangosan csörömpölnek, ordibálni kell, zsúfolt, büdös (én is jöttem ki olyan fülkéből, ahol a hányinger kerülgetett), retkes. Amikor télen jártam fel fősulira, Szolnokon már csak a vagonok végében volt hely a nyíregyháza-nyugati gyorson, lehetett vacogni a hókupacok tetején... fűtés nincs, kivéve amikor ősz/tavasz van, és +5-10 fok odakint. Télen meg belefagy az emberbe a szar is. Egyszer a nyugati-szolnok távot közel 5 óra alatt sikerült megtenni, és arra nem volt senki képes, hogy közölje az okát. Megjegyzem, szemből érkeztek vonatok. Felháborító, hogy ha csak egyszerűen fizet az ember, nem is keveset, akkor azért még nem jár emberi körülmény. Ugyebár egy pesti út odavissza már 100km-en is 2000Ft. És akkor ezért a pénzért állhatott, vacoghatott egy büdös fémhulladékon. Az IC pedig ritka, és drágább. Az a baj, nincsenek rákényszerülve a fejlesztésre, mert nincs más helyette.
A menetrendek pedig évről évre rosszabbak...[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest