- TCL LCD és LED TV-k
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Blu-ray írót?
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
klepto
addikt
Köszi mendenkinek a véleményt, és a tapasztalatokat :))
-
Keitaro
addikt
Egyetértek az előttem szólóval, apámnak Parheliaja van, és ha valaki nem egy hardcore gamer akkor annak nagyon jó kártya, rengeteg mindent tud, tűéles a képe, és a tv-outja is kegyetlen jó.
De azért 100e-t nem ér csak ha valakinek nagyon sok dobálnivaló pénze van...
(vagy ha valaki matrox fan :)) )
Talán majd a Parhelia 2
Addig is szerintem ha végre itt is lehet majd normálisan kapni akkor egy rad9500 jóval időtálóbb. -
Ez a kártya nagyon jó egy baj van vele az ára.
A sebesség elmegy egy jó procival hozza nagyjából a 8500 radeon teljesítményét.
[L]http://www.tomshardware.hu/graphic/02q2/020625/parhelia-10.html[/L]
A kártya a multimédiás részével nyújt többet mint bármelyik ati/nvidia kártya.
A tv-out képe tökéletes kb. 2 percig tart a beállítása a többmonitoros megjelenítés is nagyon fejlett.
Én novemberben a g400-am cseréltem le egy leadtek gef4ti4200+tv kártyára mert egyszerűen nem ér meg 80-100 ft-ot egy ilyen kártya.
Ha 35-45 rugó között lehetne kapni akkor nem kérdéses hogy a matrox lenne a legjobb választás.
Tvout-ban és drivertámogatásban magasan veri a 99-es kiadású kártya is bármelyik gef4-et.
Ha én most vennék vga kártyát vagy egy kedvező árú gef4 ti4200-at vennék, vagy picit később radeon 9500-at amikor már értelmesebb áron is lehet kapni. -
Thom!
veterán
R8500, GF4Ti stb. ezzekel jobban jársz. Árúk nem a csillagos, mint a Matroxé és Parhelia sebessége elég harmat. :(
-
klepto
addikt
Mire használom a gépem? 50% internet, 45% játék, 5% irodai munka,zenehallgatás,stb. A sebessége, értékállósága, és grafikai képessége érdekel. Értékállóság alatt azt értem, hogy kitart-e addig, amig az 1800+ XP-s procim megfelelő gyorsaságú a játékok futtatására. Vagyis olyan kártyát szeretnék, ami legalább olyan jó, és értékálló mint egy Athlon XP 1800+ -os proci:t
-
klepto
addikt
Üdv néktek:)) Én arra lennék kíváncsi, ki mit mond erről a kártyáról. Na nem a különféle tesztekre vagyok kíváncsi, hisz eddig ahány teszt, annyi féle vélemény:(
Én elsősorban azok véleményét várom, akik már használták, vagy látták működés közben, ill. ilyen kártyával rendelkeznek. Mennyire értékálló kártya? Jelenleg mennyit kóstál? Szerintetek mikorra, és mennyire lesz megfizethető? És még egy, mennyire időtálló,vagyis meddig lesz elég a teljesítménye? Minden hozzászólást előre is köszüönök. Üdv. mindenkinek:P
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Router gondok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 27' 100Hz
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest