- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
klepto
addikt
Köszi mendenkinek a véleményt, és a tapasztalatokat :))
-
Keitaro
addikt
Egyetértek az előttem szólóval, apámnak Parheliaja van, és ha valaki nem egy hardcore gamer akkor annak nagyon jó kártya, rengeteg mindent tud, tűéles a képe, és a tv-outja is kegyetlen jó.
De azért 100e-t nem ér csak ha valakinek nagyon sok dobálnivaló pénze van...
(vagy ha valaki matrox fan :)) )
Talán majd a Parhelia 2
Addig is szerintem ha végre itt is lehet majd normálisan kapni akkor egy rad9500 jóval időtálóbb. -
Ez a kártya nagyon jó egy baj van vele az ára.
A sebesség elmegy egy jó procival hozza nagyjából a 8500 radeon teljesítményét.
[L]http://www.tomshardware.hu/graphic/02q2/020625/parhelia-10.html[/L]
A kártya a multimédiás részével nyújt többet mint bármelyik ati/nvidia kártya.
A tv-out képe tökéletes kb. 2 percig tart a beállítása a többmonitoros megjelenítés is nagyon fejlett.
Én novemberben a g400-am cseréltem le egy leadtek gef4ti4200+tv kártyára mert egyszerűen nem ér meg 80-100 ft-ot egy ilyen kártya.
Ha 35-45 rugó között lehetne kapni akkor nem kérdéses hogy a matrox lenne a legjobb választás.
Tvout-ban és drivertámogatásban magasan veri a 99-es kiadású kártya is bármelyik gef4-et.
Ha én most vennék vga kártyát vagy egy kedvező árú gef4 ti4200-at vennék, vagy picit később radeon 9500-at amikor már értelmesebb áron is lehet kapni. -
Thom!
veterán
R8500, GF4Ti stb. ezzekel jobban jársz. Árúk nem a csillagos, mint a Matroxé és Parhelia sebessége elég harmat. :(
-
klepto
addikt
Mire használom a gépem? 50% internet, 45% játék, 5% irodai munka,zenehallgatás,stb. A sebessége, értékállósága, és grafikai képessége érdekel. Értékállóság alatt azt értem, hogy kitart-e addig, amig az 1800+ XP-s procim megfelelő gyorsaságú a játékok futtatására. Vagyis olyan kártyát szeretnék, ami legalább olyan jó, és értékálló mint egy Athlon XP 1800+ -os proci:t
-
klepto
addikt
Üdv néktek:)) Én arra lennék kíváncsi, ki mit mond erről a kártyáról. Na nem a különféle tesztekre vagyok kíváncsi, hisz eddig ahány teszt, annyi féle vélemény:(
Én elsősorban azok véleményét várom, akik már használták, vagy látták működés közben, ill. ilyen kártyával rendelkeznek. Mennyire értékálló kártya? Jelenleg mennyit kóstál? Szerintetek mikorra, és mennyire lesz megfizethető? És még egy, mennyire időtálló,vagyis meddig lesz elég a teljesítménye? Minden hozzászólást előre is köszüönök. Üdv. mindenkinek:P
Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- További aktív témák...
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest