Aktív témák
-
azbest
félisten
hmm... amikor a drivert telepítetted, akkor benne volt mindkét kártya már a gépben?
Mert a telepítő progi kilistázza, hogy milyen kártyák vannak amelyeket támogat...
[link]
Ha utólag tetted be a driver telepítése utánn a második kártyát lehet ahoz nem jelennek meg a tabok a beállításainál...
Nekem egy 97es mill2 és egy 99es g200 van a gépben... ezekhez különböző verzió kell a driverből (az újabbak már nem támogatják a mill2-t). Először a mill2 régebbi driverét tettem fel, utánna a g200 friss driverét... így mindkettőnél volt matroxos menü.
Pontosan mit szeretnél? Minden kimeneten ugyanaz jelenjen meg? Mert lehet ehez valami segédprogi kell szerinem... általában egy kártyán belül működik a klón/mirror mód, bár nem tudom matroxék ezt máshogy kezelik-e.
Az Ultramonnal régebben próbáltam olyat, hogy két különböző kártyával (gf4mx, s3trio) klónoztam a másik monitorra(kártyára) is az első képét.
http://www.realtimesoft.com/ultramon/tour/mirroring.asp [link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő