Aktív témák
-
azbest
félisten
hmm... amikor a drivert telepítetted, akkor benne volt mindkét kártya már a gépben?
Mert a telepítő progi kilistázza, hogy milyen kártyák vannak amelyeket támogat...
[link]
Ha utólag tetted be a driver telepítése utánn a második kártyát lehet ahoz nem jelennek meg a tabok a beállításainál...
Nekem egy 97es mill2 és egy 99es g200 van a gépben... ezekhez különböző verzió kell a driverből (az újabbak már nem támogatják a mill2-t). Először a mill2 régebbi driverét tettem fel, utánna a g200 friss driverét... így mindkettőnél volt matroxos menü.
Pontosan mit szeretnél? Minden kimeneten ugyanaz jelenjen meg? Mert lehet ehez valami segédprogi kell szerinem... általában egy kártyán belül működik a klón/mirror mód, bár nem tudom matroxék ezt máshogy kezelik-e.
Az Ultramonnal régebben próbáltam olyat, hogy két különböző kártyával (gf4mx, s3trio) klónoztam a másik monitorra(kártyára) is az első képét.
http://www.realtimesoft.com/ultramon/tour/mirroring.asp [link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest