Hirdetés
Aktív témák
-
WaterLo
aktív tag
Ha valaki rendel és van neki fölösbe, 2 db XP-sre vevő lennék, dobjon má mélt!
-
mzperx
aktív tag
... hmmm... ejnyebejnye pár hónappal ezlőtt ez még ingyé volt...
-
sztrakika
csendes tag
Mind 1.én is egy csomagot akarok megrendelni,mert 2 gépre kell.Nemtod te milyen bankkártyával rendelted meg?Az otp-t elfogadja??
-
sztrakika
csendes tag
Csak az a kár hogy kártyával lehet csak vásárolni.Az én kártyámmal meg nem lehet:((( na mind1
-
sztrakika
csendes tag
Köszi!!!Megtaláltam.Eddig is ott keresgéltem vhol.
-
sztrakika
csendes tag
Sziasztok.Vki meg tudná mondeni hogy az Amd oldalán hol rendelhetnék matricát, mert én sajna sehol nem találom.
-
cadaver
tag
plz nekemiiiiiis! :) kene egy AMD matrica mondjuk, meg persze a legfontosabb, ATI! de ha barki egy intel celeronost tudna adni, aztat' is megkoszonnem (kifizetnem :) ) csak mert nekem ugye olyan figyel a gepben.
bocs, de OFF
nincs kedvem uj topikiot nyitni, ez tenyleg jo dolog? :
celeron2-733@1001
ati radeon8500LE <- nincs tuningolva, igy is eleg melegek a ramok
256mega ram
800*600*32, 3D Mark 2001SE -> 5002 pont.
ON -
Ürgülfütty
tag
Nekem egy Globalwines matricám van.bibibiiii:))
-
Egon
nagyúr
Ja és mégvalami: csalással nem ér szaporítani a hozzászólások számát!!! :))
-
törölt tag
AMD-s matricica engem is erdekelne. Ha valaki eleg lusta hozza, hogy rendeljen, pliiiiz nekem is egyet! :) Es ATI matrica is kene... :D Szal nincs valakinek?
-
rup1u5
nagyúr
katica...katica...MATRICA!!!!
-
Az ''enyém a legnagyobb'' vad bizonygatására:
itten figyel egy P4-es ''matrica''. Olyan 15x25 cm-es... nem hajlik, és külön műanyag állvánnyal együtt adták (thx Peti), akkora... :DD -
McJames
senior tag
Nem leszek népszerű, de egyrészt nem kifejezetten erre gyúrok, másrészt nem lehet kihagyni:
Egon ne aggódj, ha kapsz AMD-s matricát nyugodtan ragaszd ki a gépedre, és ha LAN-partyn többen csodálják majd, hogy milyen _gyors és stabil_ a géped, na akkor ragaszthatod az illetékesek homlokára az IO-s matricádat... :DDD -
Egon
nagyúr
Kösz Den, hogy gondolsz rám, de nem akarom matricákkal telezsúfolni a gépemet - kinőttem már abból a korból...:) Ezért nem rartak ki az Enermaxos matricát sem... Azért 1 db. matrica mindig volt a toronyházamon, a régit kb. fél éve cseréltem le - a procicserével egyidőben, minő véletlen! - egy ''Intel Inside P4'' feliratú matricára...:D
OFF
Ha a Drake (no meg Nowhereman) tovább bosszant, lehet hogy házilag csinálok alá egy ''Idiot Outside'' feliratú matricát is...:t Legfeljebb meglicselnek a következő LAN-partyn/prohardveres találkán stb... :P
ON -
HEBI
senior tag
Szerény személyem rendelkezik 3 azaz három darab AMD Duron matricával (kb 5x5 cmesek. Lehet emailni nekem, ha valaki igényt tart rá, nem kérek mást csak egy felbélyegzett borítékot a Te címedre.
-
Ploszi
senior tag
n gyerekhők kaptam , akkor rendeljünk, mi is!! Nézzen ki úgy a ház, mint egy Ferrari hátsó terelő-szárny!
-
Manta
tag
Én meg kapok VIA-s matricákat egy külföldi oldaltól :)
-
sepsi
csendes tag
En bo egy honapja rendeltem az AMD honlapjarol matricat, es ket het elteltevel meg is kuldtek. :)
-
BoGár
tag
Ebben én is benne lennék!
-
marcee
addikt
Kinek hány matrica van a házán?
Cimborám gépének az összerakásánl ez volt a legjobb móka:
Asus - a lap milyán
MSI - a vidkártyeszhoz
Enermax - a dobozos táphoz
Globalwin - a ... egyértelműen
...
és pont dobozos procit nem kaptunk bakker! (amihez szintúgy jár, ha jól emlxem egy másik gépből (AMD ofkorsz))
csak tudnám, mivolt az ötödik, talán a ház.
Szal' vegyetek inkább dobozos pronyót, a mostanit megtöltsétek fel a honlapomra... -
Ploszi
senior tag
uhh, ez engem is érdekelne, ha közösen rendelnénk, én benne lennék:))
-
WaterLo
aktív tag
Az AMD oldalán láttam, hogy lehet tőlük matricákat rendelni.
Tud-e esetleg valaki olyan helyet itthon, ahol lehet kapni?
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Yettel topik
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel