Hirdetés
Aktív témák
-
Padree
senior tag
Tuggya a rák hogy miért ígyvan, csak mint tényt közöltem. De legalább ojan hiba ami jó a júzernek. Énpéel iszonyat feledékeny vagyok, beszerelem a DVDolvasót és asztán jut eszembe hogy beis kéne dzsámperelni (ritkán pakolgatok meghajtókat), ezeka dzsámperek szerintem már tök feleslegesek, régen volt értelme amikor még nemtutták felismerni az alaplapok hogy mi hol van, gondolom most még azért van ott hogy az ijen régi lapokba is belehessen őket konfigurálni. De mérne bírálhatná felül a vezérlő a dzámpert a modern alaplapokba? ''Amoda van dugva a dzsámper, de a kábel szerint emígy van, most emiatt ájjak le?, lesz*rom, úgykezelem ahogy a kábelen van, láma júzernek megha nemteccik akkor rakja össze normálisan.'' - ''gondolhatja'' az alaplap. Simán működhetne így a dolog szerintem.
Aktív témák
- Horgász topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- iPhone-t használók OFF topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- WD Ultrastar 18TB SATA 6Gb/s HC550 bontatlan, garis!
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest