Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Padree
senior tag
Tuggya a rák hogy miért ígyvan, csak mint tényt közöltem. De legalább ojan hiba ami jó a júzernek. Énpéel iszonyat feledékeny vagyok, beszerelem a DVDolvasót és asztán jut eszembe hogy beis kéne dzsámperelni (ritkán pakolgatok meghajtókat), ezeka dzsámperek szerintem már tök feleslegesek, régen volt értelme amikor még nemtutták felismerni az alaplapok hogy mi hol van, gondolom most még azért van ott hogy az ijen régi lapokba is belehessen őket konfigurálni. De mérne bírálhatná felül a vezérlő a dzámpert a modern alaplapokba? ''Amoda van dugva a dzsámper, de a kábel szerint emígy van, most emiatt ájjak le?, lesz*rom, úgykezelem ahogy a kábelen van, láma júzernek megha nemteccik akkor rakja össze normálisan.'' - ''gondolhatja'' az alaplap. Simán működhetne így a dolog szerintem.
Aktív témák
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó SK Hynix PC801 2 TB M.2 2280 NVMe PCIe 4.0 x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs