- Milyen nyomtatót vegyek?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
Aktív témák
-
Padree
senior tag
Tuggya a rák hogy miért ígyvan, csak mint tényt közöltem. De legalább ojan hiba ami jó a júzernek. Énpéel iszonyat feledékeny vagyok, beszerelem a DVDolvasót és asztán jut eszembe hogy beis kéne dzsámperelni (ritkán pakolgatok meghajtókat), ezeka dzsámperek szerintem már tök feleslegesek, régen volt értelme amikor még nemtutták felismerni az alaplapok hogy mi hol van, gondolom most még azért van ott hogy az ijen régi lapokba is belehessen őket konfigurálni. De mérne bírálhatná felül a vezérlő a dzámpert a modern alaplapokba? ''Amoda van dugva a dzsámper, de a kábel szerint emígy van, most emiatt ájjak le?, lesz*rom, úgykezelem ahogy a kábelen van, láma júzernek megha nemteccik akkor rakja össze normálisan.'' - ''gondolhatja'' az alaplap. Simán működhetne így a dolog szerintem.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest