Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Na kicsúsztam a szeriből. Az alternatív szál, számomra katasztrófa lenne, már az Enterprise sorozatban is nehezen nyeltem be, úgy éreztem, hogy tök feleslegesen nézem, hiszen ilyen alternatív történetet bárki kitalálhat, mint pl a citadel dlc aminek semmi köze sem volt a fő szálhoz. Szórakoztató, de mellőzhető a történet szempontjából. Építgessék csak tovább a Mass Effect univerzumot, de ne baromságokkal. Ok, nem terveztek folytatást ez nyilvánvaló, különben nem ilyen hülyén ért volna véget a trilógia. Az előzmény nem érdekelne, mert már tudom mi lesz a mese vége, a távolabbi jövőbe helyezés az egyetlen lehetséges előrelépés a történet vezetés szempontjából. Lehet ez a teaser semmit nem mond az egészről, mert semmi nem úgy lesz a véglegesben. Talán úgy kezdődik majd, hogy "Ezer évvel ezelőtt..." és a mesélő aki lapozgatja a térképet elmeséli Shep történetét, úgy mint a 3. rész elején a képregény. És utána ugrás, és tök más lesz az egész, de valamennyire mégis ugyan az, hogy ne veszítsék el a régi fanokat....Ha rajtam múlna, én is a trilógia idejéből inditanék egy felfedező csapatot a M31-be, még a Crucibal megépítése előtti időkből, egy tudós felfedező csoportot, akik elhitték Shepard meséjét, de ismertek egy átjárót a másik galaxisba.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Automata kávégépek
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- OLED TV topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest