Hirdetés
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Panasonic LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ezt az urban legend-et Drew Karpyshyn cáfolta. Ez is csak egy terv volt, a sok közül. Amikor valamelyik gamer oldal ebből hírt csinált, Drew szavaiból kiindulva (persze lehet, hogy hazudik a volt vezető író, de ez sosem fog kiderülni), egyértelműen elferdítette a valóságot.
Amúgy ebből a darj energy-s dologból az első részben alig van valami, (Ha van egyáltalán, nekem semmi nem jut eszembe konkrétan, de arra emlékszem, hogy amikor úgy játszottam végig, hogy erre figyeltem, akkor sem tudtam sok morzsát felcsipegetni), érdekes módon a zabigyerekre meg egyértelmű utalás van.
“Klencory is a rock and ice planet with an atmosphere composed of chlorine and argon. The frozen surface is mainly composed of potassium with deposits of iron.
Klencory is famously claimed by the eccentric volus billionare Kumum Shol. He claims that a vision of a higher being told him to seek on Klencory the “lost crypts of beings of light”. These entities were supposedly created at the dawn of time to protect organic life from synthetic “machine devils”.
Shol has been excavating on Klencory’s toxic surface for two decades, at great expense. No government has valued the world enough to evict his small army of mercenaries.”
szerk: Egyébként én a ME3 végigjátszása után erősen beleolvastam a kiszivárgott forgatókönyvbe, de úgy emlékszem már abban is a végül megvalósult befejezésekhez nagyon hasonló endingek voltak. Mondjuk akkoriban elég sok info kavargott a fejemben, szóval erre az emlékemre nem mernék fogadást kötni azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest