- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ezt az urban legend-et Drew Karpyshyn cáfolta. Ez is csak egy terv volt, a sok közül. Amikor valamelyik gamer oldal ebből hírt csinált, Drew szavaiból kiindulva (persze lehet, hogy hazudik a volt vezető író, de ez sosem fog kiderülni), egyértelműen elferdítette a valóságot.
Amúgy ebből a darj energy-s dologból az első részben alig van valami, (Ha van egyáltalán, nekem semmi nem jut eszembe konkrétan, de arra emlékszem, hogy amikor úgy játszottam végig, hogy erre figyeltem, akkor sem tudtam sok morzsát felcsipegetni), érdekes módon a zabigyerekre meg egyértelmű utalás van.
“Klencory is a rock and ice planet with an atmosphere composed of chlorine and argon. The frozen surface is mainly composed of potassium with deposits of iron.
Klencory is famously claimed by the eccentric volus billionare Kumum Shol. He claims that a vision of a higher being told him to seek on Klencory the “lost crypts of beings of light”. These entities were supposedly created at the dawn of time to protect organic life from synthetic “machine devils”.
Shol has been excavating on Klencory’s toxic surface for two decades, at great expense. No government has valued the world enough to evict his small army of mercenaries.”
szerk: Egyébként én a ME3 végigjátszása után erősen beleolvastam a kiszivárgott forgatókönyvbe, de úgy emlékszem már abban is a végül megvalósult befejezésekhez nagyon hasonló endingek voltak. Mondjuk akkoriban elég sok info kavargott a fejemben, szóval erre az emlékemre nem mernék fogadást kötni azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Macska topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel i5 14400f Gainward RTX 5070 12Gb 32Gb DDR5 1TB SSD Gamer Pc Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest