-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
(#5002) Laja333Elfelejtettem smiley-t rakni, így lehet nem volt egyértelmű.
Keserű szarkazmus volt a részemről a dolog, hogy sajnos tényleg van ilyen, hogy 6-8 percig képes tölteni a játék. Ezt hívtuk eddig "végtelen töltőképernyőnek", bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy vagy 2-szer kivártam, és egyszer 6+ máskor meg 8+ perc után végül betöltött (pontosan nem tudom, mert mire elkezdtem mérni, már töltött egy ideje ugyebár). Nekem is SSD-n van a játék persze. Szóval naná, hogy ez nagyon abnormális dolog.(#4998) Romvr
99%, hogy bug. Nekem kétszer jelentkezett eddig, belső helyszíneken ráadásul. Lábnyomokat kellett csekkolni. Scanner nélkül nem voltak ott bútorok, scannerrel meg voltak, és a bútorok alatt voltak lábnyomok. Ergo az égadta világon semmi értelme nem volt, hogy scannerrel még bútorokat is "vetített oda" a játék, infót nem adott a lábnyomok alatta meg ígyis-úgyis scannelhetőek voltak.
(#5002) Laja333
Én is jártam már így egyszer. Az is egy bug.
Amúgy újabb bugok jelentkeznek nálam is amellett, hogy néha a "régiek" is elő-előjönnek.
A krogan kolónia tele volt nekem elszenesedett/textúrátlan fejű kroganokkal, de amikor leraktam az Outpost-ot a bolygóra, már nem csak kroganok voltak érintettek:

Egyre több cutscene bugba futok bele. pl ilyenekbe:

(A képen egy angara nő feje van elrejtve, aki megtalálja, annka jár a piros pont)És sajnos a használhatatlan T csapattárs bug is jelentkezett már nálam, szerencsére mondjuk ez csak egyszer (még):

Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parfüm topik
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Keserű szarkazmus volt a részemről a dolog, hogy sajnos tényleg van ilyen, hogy 6-8 percig képes tölteni a játék. Ezt hívtuk eddig "végtelen töltőképernyőnek", bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy vagy 2-szer kivártam, és egyszer 6+ máskor meg 8+ perc után végül betöltött (pontosan nem tudom, mert mire elkezdtem mérni, már töltött egy ideje ugyebár). Nekem is SSD-n van a játék persze. Szóval naná, hogy ez nagyon abnormális dolog.