- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genius SW 5.1 Home Theater
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
A TW3 megjelenése óta etalon minden tekintetben, és van egy olyan érzésem, hogy még egy darabig az is marad (a Cyberpunk 2077-ig mindenképpen
).Szóval nem tudom, szerintem nem szabad ezt várni ettől a játéktól. Egy közepesen jó játék lesz talán egy erősebb sztorival és egy felejthető rétegmultival, kb ennyi. Én max konzolra venném meg lemezesen első napon, hogy túl tudjak adni rajta, ha kijátszottam.
Érződik rajta, hogy elsősorban azért és úgy készült, hogy pénzt keressenek vele, uh szerintem ennek megfelelően kell hozzáállni, mert amúgy csak csalódás lesz belőle.
Egy nyári akciómozi, jó szórakozás, de olyan amit később már le sem töltesz, nemhogy időről időre többször is megnéznéd. Nekem legalábbis ez jön le az eddig látott dolgokból.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).