- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Én a heavy charge-ot választottam, de nem voltam teljesen megelégedve azzal, az area valószínűleg jobb választás lett volna.
Shoti helyett meg rászoktam inkább az smg-re. Kellemes hatótávja volt, sorozatokban egész pontosan lehetett lőni, de ha netán többen közeledtek, akkor még a folyamatos tűz miatti nagy szórás is jól jött, ha meg vmi nagyon közel jött vagy chargeoltam, akkor inkább meeleztem, feltéve persze ha nem volt már barrier meg armor vagy egyedül volt az áldozatom.szerk.: tehát gyakorlatilag én arra próbáltam meg rámenni, h egyesével, de hamar végzek az ellenfelekkel, de ez nem volt túl hatásos, mert sokszor egyszerűen szétszedtek, mire elértem a 3-4-ik ellenfelet. Arra számítottam, h nagyobb healt és pajzs jól meg fog védeni, de igazából nem is éreztem meg annyira, h majdnem duplázódott az életem meg a pajzsom.
2-jára inkább egy Infiltrator-ral fogom megpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bundle topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest